Nicolae Stanciu / Foto: Profimedia

Edi Iordănescu, lăudat pentru neconvocarea lui Nicolae Stanciu: "Face bine că nu-l mai cheamă"

articol scris de Digi Sport
29.03.2022, 13:11
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Nicușor Stanciu (28 de ani) a plecat de la Slavia Praga și a semnat cu formația chineză Wuhan FC.

Internaționalul român s-a despărțit de campioana Cehiei după doi ani și a început o nouă aventură în Asia. Stanciu va evolua la Wuhan FC, pentru o perioadă de trei ani, însă transferul în China îl poate scoate definitiv din vederile lui Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, lăudat pentru neconvocarea lui Nicolae Stanciu: "Face bine că nu-l mai cheamă"

Stanciu nu a primit telegrama de convocare din partea lui Edi Iordănescu pentru amicalele cu Grecia și Israel din luna martie, iar Ilie Stan a ținut să aprecieze decizia actualului selecționer. 

"Din punctul meu de vedere, Edi face bine că nu-l mai cheamă (n.r. pe Nicolae Stanciu). Distanța este foarte mare din China. Trebuie să găsim ceva mai aproape, în Europa, în România. Trebuie! De asta au fost aceste două jocuri, de a căuta soluții.

Este foarte greu ca Edi să tragă o concluzie pertinentă după cele două jocuri, din cauza faptului că nu a reușit să-și pună planul în aplicare”, a spus Ilie Stan, potrivit Sport.ro.

Nicolae Stanciu a explicat de ce a ales China. ”Voi munci pentru ca numele meu și al țării mele să fie sus”

Stanciu a spus că întreaga sa carieră a urmărit doar să-și facă treaba cât mai bine și că fotbalul trebuie tratat întotdeauna cu seriozitate. De altfel, și selecționerul Edi Iordănescu a vorbit despre acest subiect.

”Este o nouă provocare în viața mea. Am așteptat un transfer, pentru că am muncit enorm în acești ani. Consider că fotbalul trebuie tratat cu mare respect și seriozitate ca să poți să faci performanță! Asta am făcut eu și voi face toată viața”, a spus, recent, Nicolae Stanciu, pentru digisport.ro.

Stanciu are toate motivele să fie fericit pentru acest pas al carierei. În primul rând, mijlocașul a dat lovitura din punct de vedere financiar.

În perioada din Asia, Stanciu va fi remunerat cu 3 milioane de euro, conform surselor digisport.ro, la care se vor mai adăuga și alte bonusuri substanțiale, astfel că suma finală va fi mult mai mare.

Etichete: ilie stan , edi iordanescu , nicolae stanciu , convocare stanciu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Nota primită de Nicolae Stanciu, după meciul în care echipa sa a primit 4 goluri în 25 de minute

Echipa lui Nicolae Stanciu și Cosmin Contra, umilită în Arabia Saudită: în minutul 25 era 4-0 pentru Al-Ahli

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”