Edward Iordănescu, în studioul Digi Sport / Foto: Digi Sport

Edi Iordănescu, răspuns pentru Boloni. ”Dacă și-a dorit să fie selecționer, nu știu de ce nu s-a materializat”

articol scris de Digi Sport
08.02.2022, 11:43
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Edi Iordănescu (43 de ani) nu a rămas chiar indiferent după ce Ladislau Boloni (68 de ani) a spus, la Digi Sport, că ”fără să jignesc pe nimeni, Edi Iordănescu nu este Boloni”.

Selecționerul României a spus ce-l recomandă pentru noua postură și că nu vrea să intre în niciun clinci cu reputatul tehnician.

”Nu fac paralelă între mine și alți antrenori, ține de colegialitate, nu există antrenori buni sau răi, ci competivitate. Am o serie de atuuri care mă recomandă pentru funcția aceasta. Am 11-12 ani de când sunt activ, mereu m-am documentat, sunt format aici, cunosc foarte biune competiția, jucătorii, am antrenat cele mai bune echipe din Liga 1.

Am mers cu 4 echipe în play-off, dacă rămâneam la FCSB era a cincea. Am construit echipe de la zero, în condiții foarte grele, cum ar fi la  Pandurii, la Astra. Continui să mă dezvolt profesional, mă simt pregătit, vreau să exploatăm la maximum ceea ce va urma.

Vreau să recâștigăm încrederea și sprijinul publicului”, a spus Edi Iordănescu, la Pro X..

Legat de declarația lui Boloni, Iordănescu jr a mai adăugat doar atât: ”Dacă și-a dorit această poziție, nu știu de ce nu s-a materializat. Dar, nu vreau să mă mai încarc cu lucruri negative”.

Partidele oficiale ale României din 2022, din Liga Naţiunilor

  • 4 iunie 2022: Muntenegru - România (ora 21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia-Herţegovina - România (ora 21:45)
  • 11 iunie 2022: România - Finlanda (ora 21:45)
  • 14 iunie 2022: România - Muntenegru (ora 21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda - România (ora 21:45)
  • 26 septembrie 2022: România - Bosnia-Herţegovina (ora 21:45)

Ladislau Boloni: "Fără să jignesc pe nimeni, Edi Iordănescu nu este Boloni"

"Fără să jignesc pe nimeni, Edi Iordănescu nu este Boloni. Boloni a lucrat 25 de ani în fotbalul occidental. Boloni nu s-a uitat la fotbalul occidental la tv.

Boloni a fost în vestiar, a simțit transpirația, știe cum se ajunge la meciurile astea. Edi e la începutul carierei și îi doresc mult succes", a explicat Ladislau Boloni la Fotbal Club.

Ladislau Boloni susține că nu i s-a părut normal să i se traseze și un obiectiv intermediar, locul 1 în grupa din Liga Națiunilor, înainte de cel al calificării la Euro.

"Eu nu aveam voie să dau greș. În fotbal, e posibil orice. Să nu mă învețe absolut nimeni ce trebuie și ce nu. Aș vrea să mai precizez că, fiind în grupa a doua valorică, poți avea doi adversari foarte dificili.

Să nu îmi spună nimeni nimic, că dacă ești pe locul patru, va fi ușor și dacă ești pe locul 1, nu vor fi probleme", a precizat Boloni.

De ce Ladislau Boloni a acceptat și apoi refuzat să semneze cu FRF

Cu toate acestea, după noi negocieri, Ladislau Boloni a acceptat la un moment dat, dar apoi a explicat de ce s-a răzgândit să mai semneze.

"E pentru prima dată în viața mea când am acceptat un contract cu un asemenea obiectiv. Când mă duc acasă, vreau să știu că am făcut absolut totul pentru reușita echipei mele.

Să promit eu că voi fi primul? Niciodată în viața mea nu am făcut asta. Eu știu că, atunci când mă pun la treabă, dau tot ceea ce ce sunt capabil. Îmi doream să fiu acolo. De aceea, pentru prima dată, am acceptat primul obiectiv.

Obiectivul principal era calificarea la Campionatul European. Obiectivul intermediar te oprea să muncești mai departe.

Înțeleg că vrem să fim primii. Și eu luptam, dar, în același timp, aveam un plan de pregătire cu care voiam sa ajung în condiții optime la preliminariile Campionatului European.

De aici au venit diferite complicații. Am încercat să îmi caut niște soluții, să nu îi dau șansa FRF să se despartă de mine fără să plătească. Îmi doream să am și eu același drept. De ce FRF, care e mai puternică decât orice antrenor, să aibă posibilitatea să se despartă de mine și eu nu?", a spus Boloni.

Pe 25 ianuarie, Edi Iordănescu a fost numit selecționer al echipei naționale a României.

 

Etichete: edi iordanescu , ladislau boloni , selectioner romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

Exclusiv Faza de la FCSB - Farul care l-a enervat pe Ion Crăciunescu. ”Îmi spui mie că nu se dă roșu? Să ne lase”

E gata să plece din Superliga și negociază cu o echipă din Liga 3

Citeşte şi

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

Ladislau Boloni trăiește ”periculos” în Ligue 1. Pe ce loc se află Metz, după înfrângerea cu Lille

PEROZDemi Rose, seducătoare într-un costum de baie din perle. Imaginile de pe iahtul de lux i-au cucerit pe fani: „Ne amețești”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă