Răspunsul lui Contra pentru Hagi, după scandalul provocat de "Rege"

"Gică a avut o ieşire şi nu era momentul pentru ea!". Răspunsul lui Contra după atacul lui Hagi

23.05.2018, 18:52
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Gică Hagi a lansat un atac virulent la adresa lui Cosmin Contra, după ce selecţionerul anunţase convocările pentru meciurile cu Chile şi Finlanda. "Regele" i-a reproşat lui "Guriţă" absenţa lui Ianis Hagi, iar răspunsul acestuia a venit acum. Mai mult, Hagi îl acuzase că nu ia toate deciziile în legătură cu selecţia.

“Gică a avut o ieşire şi nu era momentul pentru ea. Noi analizăm foarte serios ceea ce se întâmplă la echipa naţională. În momentul de faţă eu sunt antrenorul echipei naţionale. Eu am hotărât ca filozofie şi prin prisma calităţilor anumilor jucători, în momenul de faţă Budescu şi Stanciu îmi dau mult mai multe decât mi-ar da Ianis Hagi din punct de vedere al filozofiei noastre.

Este în lotul lărgit, este în atenţia noastră. Din punctul meu de vedere, antrenorul echipei naţionale, în momentul de faţă Ianis Hagi nu este pregătit să vină la echipa naţională”, a spus Contra, pentru FRF TV.

Atacul lui Hagi

Acestea sunt declaraţiile lui Hagi de la care a ponit totul. ”Chiar dacă este băiatul meu, Ianis e căpitanul Viitorului, echipa de pe locul 3, echipa cu cel mai frumos fotbal, cel mai bun în pregătire, cei mai buni marcatori și pasatori decisivi în 2018, el şi Mitriţă, din Liga 1. E cel mai bun jucător sub 21 de ani care există în România. O spune statistica! Şi nu este convocat, iar Contra zice că vrea să întinerească echipa.

Dar de ce se întâmplă? Că este băiatul lui Hagi. Aceeaşi poveste de acum 3 ani. De ce nu îi dai şansa, cum mi-a dat-o mie Lucescu la 17 ani? Nu, îl lăsăm la coadă, cum îl lăsase şi Fiorentina, mi-l ascundeau. Cică Fiorentina l-a dezvoltat! Ce a dezvoltat? Nu, îl dezvoltă Viitorul! Cum a făcut-o înainte, o face şi acum. Îl creşte să devină jucător mare. A demonstrat-o, de la 14 ani, de când a debutat la lotul naţional, a fost competitiv și cel mai bun pasator de la loturile naţionale, la toate vârstele. Au fost oamenii lui şi au văzut meciurile din pregătire. Ianis, de departe cel mai bun jucător. Băi, băieţilor, Gane, Mihalcea, voi înţelegeţi fotbal? Voi aţi câştigat ceva? Ce vedeţi când vă trimite Contra? A început campionatul, pase de gol şi goluri”, a spus Hagi.

”Cosmine, este 100% cineva în spate care-ți spune ce să faci!”

Extrem de supărat și dezlănțuit, Hagi nu s-a sfiit să atace întreaga conducere a celor de la FRF. "Cosmine, bagă un semn de întrebare mare. Mare! Nu se poate aşa ceva. Cine comandă lucrurile? Toate indiciile mele duc spre acest lucru, că se fac convocările prin spate. Sunt prea mulţi de la Viitorul? Poate se supăra cineva, Cosmine, care ţi-e drag ţie. Şi poate face convocările. Este 100% cineva în spate care-ţi spune ce să faci.

Credeam că în România este totul sportiv, dar probabil sunt prin spatele birourilor sau în spatele uşilor închise. Eu m-am mutat la Constanţa şi ora exactă se dă la Bucureşti. Eu sunt în provincie. Şi o echipă din provincie a avut tupeul să iasă campioană. A supărat mult. E o seară grea pentru Cosmin. Aştept mâine, poimâine, să vedem ce zice. Dar să vorbească despre jucători. Trebuie să-i iei pe cei mai buni. Chiar dacă sunt de la Hagi, din provincie, chiar dacă nu vor alţii”, și-a încheiat Hagi tirada.

Între timp, Contra l-a chemat la naţională şi pe Tudor Băluţă, de la Viitorul, după accidentarea lui Mihai Pintilii.

Etichete: hagi , romania , viitorul , contra , hagi contra


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci”

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru crima din Sibiu. Acesta și-a recunoscut fapta. Spune că și-a ucis iubita din gelozie, dar și pentru că era beat și drogat în momentul în care a atacat-o. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional! În caz de urgență, victimele violenței domestice pot apela numărul gratuit 0800 500 333.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

4 jucători OUT de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul, după derby-ul pierdut cu Rapid

Video Gesturile făcute de Răzvan Lucescu, după ce a cucerit titlul cu PAOK și ce scrie presa din Grecia

Echipa lui Boloni a evitat in extremis retrogradarea directă, iar antrenorul a spus totul: ”Nu putem ascunde realitatea”

Răzvan Lucescu a ieșit la atac după ce a câștigat titlul cu PAOK: ”Mi-a fost furat!”

Citeşte şi

Vlad Chiricheș a fost întrebat despre convocarea la EURO și nu s-a ferit să răspundă

Adio, EURO? Internaționalul cu 25 de selecții are șanse mici să mai fie convocat de Edi Iordănescu

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”