Mirel Rădoi, testat pentru COVID-19 înaintea acțiunii naționalei din septembrie 2020 / Foto: frf.ro

Mirel Rădoi ar putea fi pe bancă la meciul cu Macedonia! Când va fi retestat selecționerul și starea sa

articol scris de Digi Sport
18.03.2021, 21:08
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Mirel Rădoi a fost depistat pozitiv cu COVID-19 luni, 15 martie, cu 10 zile înaintea debutului în preliminariile Mondialului din 2022, meciul cu Macedonia, însă ar putea fi, totuși, pe bancă.

Răzvan Burleanu a anunțat că selecționerul, care nu prezintă niciun simptom, va fi retestat vineri sau sâmbătă, iar un rezultat negativ crește considerabil șansele ca primul test să fi fost fals pozitiv. Pentru a putea sta pe bancă la meciul de pe Arena Națională cu Macedonia, Mirel Rădoi are nevoie de două teste negative la rând.

Mirel Rădoi ar putea fi pe bancă la meciul cu Macedonia de Nord

Este o mare pierdere, nu ne așteptam la asta, mai ales că Mirel Rădoi a și trecut prin prima fază a vaccinării. Sperăm să-l putem 'negativa' pe Mirel, să aibă două teste negative consecutive și să fie prezent la primul meci.

Sperăm ca Mirel să fi fost pozitiv cu câteva zile înaintea depistării virusului, astfel încât să avem o perioadă mai scurtă de timp cele două teste consecutive negative și să îl putem scoate din această izolare. În zilele respective, în care Mirel consideră că a intrat în contact cu o persoană depistat apoi pozitiv, nu a avut contact cu alți membri ai staff-ului tehnic.

Mirel este asimptomatic, mental este bine, este un luptător. Așa a fost ca jucător, așa este și acum ca antrenor. Mai așteptăm câteva zile, mâine sau poimâine (n.r. vineri sau sâmbătă) urmează să aibă un nou test, iar dacă va fi negativ, speranțele noastre vor fi mari să-l avem la primul meci”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă susținută după Comitetul Executiv.

În cazul în care va fi reconfirmat pozitiv, sarcinile lui Mirel Rădoi vor fi preluate de Nicolae Dică.

Mirel Rădoi conduce antrenamentele de acasă

Președintele FRF a transmis că la baza de pregătire au fost aduse modificări pentru a asigura o bună comunicare între jucători și Mirel Rădoi, de acasă, în timpul antrenamentelor.

”Am intervenit deja la Mogoșoaia, astfel încât cele două terenuri de antrenament destinate primei reprezentative să fie conectate la internet de mare viteză, pentru ca Mirel, din izolare, să poate urmări fiecare fază a antrenamentelor și să intervină, dacă e cazul”, a transmis Răzvan Burleanu.

Programul echipei naționale a României în luna martie:

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Lotul României pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia

  • PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), David Lazar (Astra, 1/0); Florin Iacob (UTA Arad, 0/0);
  • FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);
  • MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);
  • ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

Alți patru fotbaliști au rămas, după ce Florin Iacob l-a înlocuit pe Andrei Radu, pe lista de rezerve a selecționerului: Cristian Manea (CFR Cluj 10/1), Adrian Păun (CFR Cluj 0/0), Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova, 1/0), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0).

Etichete: mirel radoi , razvan burleanu , romania macedonia de nord , mirel rădoi covid-19


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

După ce au fost ”la cuțite”, Răzvan Burleanu l-a lăudat pe eternul ”dușman” Gigi Becali

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”