România U21 va juca înainte de Euro două amicale de lux, cu Spania și Danemarca

România U21 tragere la sorţi Euro 2019 | Grupă dificilă pentru naţionala de tineret

23.11.2018, 19:28
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

România U21 tragere la sorţi. Naţionala de tineret a României se va afla în ultima urnă la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European Under 21 din 2019.

UPDATE 20:15 România U21 va debuta la EURO 2019 împotriva Croaţiei, pe 18 iunie. Pe 21 iunie, "tricolorii" mici vor evolua împotriva Angliei, în timp ce în ultimul meci vom întâlni Franţa. 

Programul grupei C de la EURO 2019

18 iunie: Anglia – Franța, ROMÂNIA – Croația
21 iunie: Anglia – ROMÂNIA, Franța – Croația
24 iunie: Croația – Anglia, Franța – ROMÂNIA

UPDATE 19:29 Tragerea la sorţi pentru Campionatul European s-a terminat. România va juca în grupa C, alături de Anglia, Croaţia şi Franţa. 

UPDATE 19:21 A început tragerea la sorţi. 

Grupa A

Italia

Spania

Belgia

Polonia

Grupa B

Germania

Danemarca

Austria

Serbia

Grupa C

Anglia

Croaţia

România

Franţa

UPDATE 19:15 Tragerea la sorţi va fi efectuată de Andrea Pirlo, căpitanul naţionalei U21 A Italiei care a reuşit să câştige Campionatul European în 2000. De altfel, Pirlo a fost desemnat şi cel mai bun jucător al turneului. 

UPDATE 19:10 Acesta este trofeul pentru care se bat cele 12 echipe. 

UPDATE 19:00 Ambasadorul EURO 2019, Andrea Pirlo, este pregătit pentru tragerea la sorţi. 

UPDATE 18:39 Locurile nu din cele trei grupe şi cel mai bun loc doi merg în semifinalele competiţiei. Dar locul secund are o miză enormă, chiar dacă nu aduce calificarea în "careul de aşi" (DETALII AICI).

UPDATE: Mirel Rădoi a spus că şi-ar dori cât mai accesibilă, pentru a putea spera la o calificare în semifinalele EURO 2019. "Am încercat să îmi fac o grupă și am mers pe Germania, Danemarca, Austria și România. Este dificil de spus pentru că, până la urmă, toate echipele sunt valoroase. O grupă accesibilă este greu de spus în acest moment. Totuși, Danemarca din urna a doua sau Austria ar putea fi. Dar, repet, este un campionat European și toate echipele sunt valoroase", a spus Mirel Rădoi la plecarea spre Bologna, acolo unde va avea loc tragerea la sorți pentru EURO 2019.

UEFA a anunţat componenţa urnelor pentru extragerea de vineri, iar România face parte din urna a treia, unde au fost repartizate şase echipe. Alături de "tricolorii" mici se mai află Serbia, Croaţia, Belgia, Austria şi Polonia.

Din prima urnă fac parte Italia, Germania şi Anglia, iar urna a doua le va avea în componenţă pe Spania, Danemarca şi Franţa.

Italia va face parte din grupa A, Germania din grupa B , iar Anglia din grupa C.

URNELE PENTRU TRAGEREA LA SORŢI EURO 2019

Urna 1: Italia, Germania, Anglia.
Urna 2: Spania, Danemarca, Franţa.
Urna 3: Serbia, Croaţia, Belgia, Austria, Polonia, România.

România ar putea avea parte de o grupă infernală la turneul final, alături de Germania, Franţa şi Serbia sau Italia, Spania şi Croaţia, iar cea mai accesibilă grupă ar putea fi una alături de Danemarca şi Austria, pe lângă formaţia din prima urnă.

Grupa infernală:

Germania
Franţa
Serbia
România

Grupa accesibilă:

Italia
Danemarca
Austria
România

Tragere la sorţi Euro 2019. Cum se desfășoară Campionatul European U21 

Cele 12 echipe calificate vor fi repartizate în trei grupe a câte patru echipe. În semifinale vor merge câştigătoarele grupelor plus cel mai bun loc 2. Formaţiile ajunse în penultimul act vor obţine şi biletele pentru la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

Partidele de la Euro U21, din 2019, vor avea loc în şase oraşe: Trieste, Udine, Cesena, Bologna, Reggio Emilia şi Serravalle (San Marino).

Turneul final va avea loc între 16 şi 30 iunie 2019. Tragerea la sorţi a grupelor turneului final este programată vineri, de la ora 19:00.

Etichete: romania u21 , tragere la sorti euro 2019 , urne tragere la sorti euro tineret , euro 2019 tineret , euro under 21 2019 , romania calificare euro tineret , adversari romania euro tineret , european tineret 2019


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Un jucător de la FCSB a ajuns în presa din străinătate, după ce a devenit campion în SuperLigă

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Jucătorii FCSB-ului se vor umple de bani dacă ajung în grupele Champions League. Cine are cea mai mare primă

Citeşte şi

Adio, Qatar! România, în preliminariile CM 2022: tricolorii au terminat pe locul 3 în Grupa J și ratează barajul

News Alert Decizia luată de UEFA după incidentele de la România - Kosovo

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”