Jucătorii naționalei U18 a României / Foto: Sport Pictures

Selecționerul naționalei U18 a dezvăluit de ce a luat decizia care ”i-a șocat” pe jucători: ”Pot face o găinărie oricând”

articol scris de Digi Sport
15.10.2023, 20:13
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

În cursul zilei de duminică, a apărut informația potrivit căreia jucătorii convocați la naționala U18 a României nu vor să se mai prezinte la lot din cauza unei decizii drastice a selecționerului Ion Marin.

Concret, Ion Marin le-a ”confiscat” telefoanele tinerilor ”Tricolori”, iar fotbaliștii s-au declarat ”șocați” de acest lucru. Tehnicianul a dezvăluit de ce a luat această hotărâre în timpul cantonamentului din Spania, unde România a fost învinsă de Portugalia (0-5) și de Spania (1-2).

Ion Marin: ”Nu le fac decât un foarte mare bine

Telefoanele mobile au fost luate după primul joc, 0-5 cu Portugalia. Urmează să le dau înapoi când se termină acțiunea. Nu mă interesează cum privesc ei treaba asta. Noi ne luăm niște măsuri ca ei să fie odihniți, să nu butoneze telefoanele și să intre pe fel și fel de site-uri, să nu ne trezim apoi cu alte probleme.

Eu îmi iau măsuri ca să-i feresc de necazuri. Și ei trebuie să facă niște sacrificii. Dacă ei consideră că ăsta e un sacrificiu, e rău. Totul e înspre binele lor. Când au avut nevoie să vorbească cu familia le-am dat telefoanele. Eu n-am garanția că atunci când le dau o oră telefoanele vorbesc doar cu familia. N-am nici garanția că nu se întâmplă vreo nenorocire să intre pe niște site-uri și apoi să ne mirăm de ce nu mai pot sta în picioare.

Eu sunt de acord că și seniorii pot intra pe astfel de site-uri, dar mă gândesc că sunt maturizați, înțeleg ce e performanța. La generația aceasta însă mai avem de lucrat. M-am gândit că băieții pot face multe, inclusiv că pot intra pe fel de fel de site-uri. Sunt tineri! Nu pot să fiu paznic. Ei pot face o găinărie oricând, în timpul zilei, în timpul nopții.

Eu atât am putut să-mi iau ca măsură de securitate. Nu le fac decât un foarte mare bine. Eu asta încerc. Încercăm să-i educăm, să-i canalizăm pe o linie de performanță. Le explicăm că e nevoie de sacrificii. Dacă ei nu vor să piardă telefoanele 5 zile și nu mai intră pe site-uri, înseamnă că n-au înțeles nimic”, a transmis Ion Marin, potrivit Prosport.

”Gândiți-vă că nu li s-a mai întâmplat asta până acum

Băieții sunt șocați, unii nu vor să mai audă de echipa națională dacă rămâne acest staff. Nici noi nu considerăm normal ca în 2023 să nu lași oamenii să aibă telefon.

Ce ar putea face pe telefoane atât de rău încât să nu le permiți accesul la internet? Până la urmă jucătorii sunt scoși din zona lor de confort timp de aproape o săptămână. Gândiți-vă că nu li s-a mai întâmplat asta până acum”, a declarat o sursă apropiată jucătorilor conform sursei menționate anterior.

Etichete: ion marin , romania u18 , telefoane u18


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Citeşte şi

Adio, Qatar! România, în preliminariile CM 2022: tricolorii au terminat pe locul 3 în Grupa J și ratează barajul

News Alert Decizia luată de UEFA după incidentele de la România - Kosovo

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”