Ladislau Boloni, la aeroport / Foto: Digi Sport

Video Exclusiv Sorin Cârțu, vehement la adresa lui Boloni: "Nu-l înțeleg. Stai puțin! Păi, asta e meseria ta!". A criticat și FRF

articol scris de Digi Sport
20.01.2022, 19:41
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Naționala de fotbal a României nu are selecționer de la finalul lunii noiembrie, după ce lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul. La un moment dat, Ladislau Boloni părea favorit, mai ales că a și negociat zile bune cu FRF.

Cu toate acestea, el nu a acceptat condițiile puse, ceea ce l-a surprins pe fostul antrenor și actual președinte al Universității Craiova, Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu: "Nu îl înțeleg pe Boloni. Stai puțin, păi asta este meseria de antrenor"

"E adevărat că una din clauzele care îl deranjau pe Boloni să fie una de obiectiv? Am citit și eu. Păi și cum să fiu eu antrenorul și să nu am obiectiv? Dacă eu nu îmi pun obiectiv nici la meciurile cu Muntenegru și Bosnia și Finlanda, atunci ce facem, ce gândim despre fotbal?

Nu îl înțeleg. Stai puțin, păi asta este meseria de antrenor și riscul antrenorului, să treci de astea 6 meciuri. Trebuie să le treci oricum. La experiența ta, nu poți să te duci la o echipă să spui: 'bă, după 6 meciuri, mă dă afară'.

Nu cred că e un antrenor care se angajează undeva și să spună: 'bă, să trec de primele 6 luni'. Nu pleci, că nu te dă nimeni afară. Te dă după ce termină celelalte. Dar dacă te dă afară, însemnă că tu nu ai avut rezultate.

Dar tuturor antrenorilor le merge meseria în funcție de rezultate. Nu există altfel, nu am văzut să spună că 'joacă echipa bine și mă angajează să facă echipa spectacol'. Nu te dă afară, indiferent cât de spectaculos ești", a spus Sorin Cârțu la Digi Sport Special.

Sorin Cârțu critică FRF pentru tratarea subiectului Dan Petrescu: "Sunt Federație, mă duc și îl cumpăr! Te întrebi de ce nu vin fonduri spre tine de când ești tu acolo?"

Pe Sorin Cârțu l-a surprins și atitudinea celor de la FRF atunci când a venit vorba să-l aducă pe Dan Petrescu pe postul de selecționer. Răzvan Burleanu a anunțat că Federația nu plătește clauza de reziliere a lui Petrescu, 400.000 de euro.

"Nu au avut de unde să aleagă așa, nu a fost un fond atât de mare de antrenori de unde să aleagă. Dacă aveai un fond mai mare, te băgai direct, că ăla e antrenorul. Ei, și când au venit, au făcut un concurs de dosare, ceva...

Un președinte, dacă are o viziune, viziunea e cu antrenorul ăla. Sunt Federație, mă duc și îl cumpăr, trebuie să găsesc bani. Când îi aud că nu sunt fonduri?! Păi, fă, că de aia ești acolo, ca să atragi fonduri!

Nu cumva e modul cum te-ai comportat? Te întrebi de ce nu vin fonduri spre tine de când ești tu acolo? Pune-ți și întrebarea asta.

Dacă mie îmi place Dan Petrescu, normal că plătesc. De unde e asta, că ăla să suporte clauza asta? Eu nu am mai auzit în viața mea. Adică cineva să piardă bani ca să vină la tine să te antreneze? Nu există niciun antrenor. Ăla nu e antrenor. Aia e meseria lui, să facă bani", a spus Cârțu.

De ce va fi anunțat sâmbătă noul selecționer al României

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a anunțat că sâmbătă va fi prezentat oficial noul selecționer al României.

Vineri seară va fi organizată o ședință extraordinară prin care se va lua decizia finală. Șefii FRF sunt la Cheile Grădiștei în aceste zile, unde are loc o întâlnire cu reprezentanții cluburilor din Liga 2, Liga 3 și din AJF-uri.

Vineri are loc "check out-ul" la Cheile Grădiștei, iar reprezentanții FRF se vor întoarce la Casa Fotbalului, unde va fi ales noul selecționer.

Ladislau Boloni (68 de ani), Edi Iordănescu (43 de ani) și Adrian Mutu (43 de ani) sunt candidații, din acest moment, pentru funcția de selecționer, dar fostul antrenor de la FCSB pare favorit

Etichete: sorin cartu , edi iordanescu , ladislau boloni , selectioner romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Ladislau Boloni nu s-a putut controla după înfrângerea cu Rennes: ”Nu știu dacă să urlu sau să râd. Vom lua somnifere”

Metz ”tremură” pentru un loc în Ligue 1. Ladislau Boloni, eșec în prelungiri după un meci ”nebun”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”