Suedezii s-au calificat la EURO 2020 după victoria de la Bucureşti / Sport Pictures

Suedezii ne fac praf şi vorbesc despre români ca despre cei mai rasişti suporteri

16.11.2019, 09:49
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Suedia a venit la Bucureşti montată pe scandalul legat de rasism. Cu multe zile înaintea meciului s-a vorbit despre acest lucru şi scandinavii au explicat cum vor face dacă vor exista astfel de derapaje la meciul România-Suedia, scor 0-2. Iar ce s-a întâmplat la un moment dat în tribune i-ar fi putut ajuta să câştige meciul la masa verde.

Probabil că dacă scorul nu era cel de pe tabelă, Isak i-ar fi cerut arbitrului să oprească jocul.

Arbitrul Daniele Orsato a oprit câteva zeci de secunde meciul în minutul 81, atunci când din tribune s-ar fi auzit strigăte rasiste. Suedezii, de la primul până la ultimul, critică crunt momentul, dar niciunul nu spune ceva concret.

Robin Quaison : "Am auzit ce s-a întâmplat. E îngrozitor. Nu vreau să vorbesc despre asta. Aceşti oameni nu ar trebui să-mi atragă atenţia. Astăzi, arbitrul şi-a făcut treaba, UEFA şi-o va face. Dar aceşti oameni nu merită timpul meu. Nu vreau să-mi pierd timpul cu rahatul ăsta".

Andresson spune că el n-a auzit, dar critică reacţiile rasiste

Janne Andersson, căpitanul naţionalei Suediei, a fost extrem de dur: "Multe rahaturi s-au întâmplat aici. Au primit 20 de pedepse pe această arenă. Este foarte trist că se întâmplă aşa ceva. Dacă există rasism, opriţi meciul".

Întrebat ce s-a întâmplat, mai exact, liderul nordicilor a fost sincer: "Eu nu am auzit exact. Dar e dincolo de orice înţelegere. Cum poţi veni în cap cu astfel de gânduri la meci? Am încercat să-l sprijinim pe Isak".

Adreas Granqvist a afirmat că e "înfricoşător să vezi aşa ceva în 2019. Pur şi simplu te enervezi".

Emil Forsberg a fost şi el la fel de vehement: "Este incredibil de regretabil. Ce e de spus? Nu ar trebui să se întâmple. Te doare inima. Am vrut să-l sprijin pe Isak şi să-l fac să înţeleagă că nu este în regulă. El a fost puternic, ceea ce este incredibil de important".

Ce a spus Cosmin Contra despre incidentul cu Isak

"Nu am comentarii și nici o opinie cu privire la aceasta. Singurul lucru pe care îl știu, pe care l-am auzit de la jucătorii mei, este că Alexander Isak s-a dus la arbitru și a spus că a auzit scandări rasiste din tribune".

Ce a spus Isak despre incidentul pe care i l-a reclamat arbitrului

Isaak a spus că după ce a intrat pe teren ar fi fost agresat verbal din tribune şi i-a transmis acest lucru arbitrului italian. Până atunci, italianul nu auzise, dar peste câteva minute a întrerupt jocul şi l-ar fi întrebat pe jucător dacă vrea să-l suspende.

L-am întrebat pe arbitru dacă a auzit ceva. După câteva minute, arbitrul a auzit și el și a întrerupt meciul. Atunci a venit la mine și m-a întrebat: ’vrei să întrerup partida?’. I-am replicat că nu, nu e cazul să facă asta”, a spus Isak, după meci.

După fluierul final, jucătorii suedezi l-au înconjurat pe Isak şi l-au îmbărbătat.

Etichete: arena nationala , rasism , daniele orsato , romania suedia , alexander isak


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"

A fost alertă de vreme rea pe litoral. Mai multe plaje sunt inundate după ploile torențiale de ieri, iar termometrele arată 15 grade în Constanța. Chiar și în aceste condiții, stațiunile vor fi pline: zeci de mii de turiști sunt așteptați de hotelieri să ajungă la mare în această minivacanță.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Șucu, ”forțat” să intervină pe partea sportivă la Rapid! Ultimatumul acționarului majoritar: ”Indiferent de contract”

Video A pierdut primele OPT game-uri ale meciului și nimeni nu se aștepta la ce a urmat

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

Citeşte şi

Foto Au vrut să facă la fel ca la Leverkusen, dar nu le-a ieșit! Ce s-a întâmplat imediat după FCSB - Farul

Foto Delir pe Arena Națională! FCSB a devenit campioană după 9 ani, iar fanii și jucătorii au izbucnit de fericire

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWCât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

O pisică a devenit vedetă pe TikTok datorită aspectului său neobișnuit. Internauții au fost fascinați: „Seamănă cu Dobby”