Edi Iordănescu, antrenor FCSB / Foto: captură Digi Sport

Edi Iordănescu a vorbit despre situația lui Budescu înaintea meciului cu Academica Clinceni! "Aveam în minte altceva"

articol scris de Digi Sport
24.09.2021, 15:33
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

FCSB a învins destul de greu la Hunedoara, 5-3, după prelungiri, iar asta i-a afectat planurile lui Edi Iordănescu.

Bucureștenii au condus cu 3 la 0 în deplasarea de la Hunedoara, dar gazdele nu s-au lăsat și au surprins pe toată lumea, reușind să egaleze și să ducă meciul în prelungiri.

Edi Iordănescu despre posibilitatea ca Budescu să joace la meciul cu Academica Clinceni

Antrenorul FCSB-ului s-a arătat dezamăgit și supărat de lipsa de concentrare a eleviilor săi, care a făcut ca meciul din Cupă de la Hunedoara să se ducă în prelungiri. Iordănescu a spus că din această cauză a fost nevoit să-l țină pe Budescu pe teren mai mult decât își dorea, iar prezența sa la partida de campionat cu Academica Clinceni este pusă sub semnul întrebării.

"Budescu - A alergat peste 14.000 de metri la Hunedoara, aproape 15.000. N-am planificat asta pentru el, aveam cu totul altceva în minte, să-i dau 60-70 de minute și apoi să-l schimb.

Jocul a luat-o în direcția în care nu ne doream și atunci a trebuit să-l ținem în teren ca să reușim să ne calificăm. Va fi foarte greu să-l avem proaspăt, dar mai avem două antrenamente până la joc, o să vedem cum ne poziționăm", a spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, ironii și măsuri drastice la FCSB după meciul de la Hunedoara: "Vor plăti toți! E impardonabil"

FCSB conducea cu 3-0 după 50 de minute, grație dublei lui Ianis Stoica și golului semnat de Răzvan Oaidă, dar Hunedoara a dat o replică neașteptată în ultimele 35 de minute, când Vlad, Hergheligiu și Simon au înscris pentru gazde. În prelungiri, Musi și Vali Gheorghe au adus calificarea echipei antrenate de Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu s-a arătat foarte nemulțumit de ultimele 30 de minute din timpul regulamentar și anunță că va lua măsuri împotriva jucătorilor care au dezamăgit la Hunedoara. Antrenorul de la FCSB nu s-a ferit nici să-i ironizeze pe elevii săi, care au avut nevoie de prelungiri pentru a trece de o echipă din Liga 3.

"E o calificare, însă lucrurile nu s-au desfășurat așa cum aș fi vrut. Până în minutul 60 am arătat că putem fi concentrați, responsabili, am arătat că facem ce trebuie și că putem să fim maturi. După minutul 60, am ieșit la rampă cu o mentalitate pe care eu nu am mai văzut-o și pe care nu pot s-o accept.

E impardonabil. Adversarul va fi în Liga 2, e o echipă bună, dar asta nu scuză cu nimic. Ce s-a întâmplat azi va costa. Echipa va suporta, vor plăti toți. Eu nu accept așa ceva și nu tolerez. Când ai 3-0 cu o echipă de Liga 3, în minutul 60, dacă îți pleacă antrenorul de pe bancă trebuie să ai maturitatea să gestionezi rezultatul.

Pentru mine, lucrurile sunt clare și nu vor rămâne așa. Vor plăti financiar și vor suporta consecințele. Eu îmi asum mereu responsabilitatea, eu iau deciziile. Trebuie să demonstreze că reprezintă un club cu tradiție enormă.
 
Cine nu poate să ducă presiunea, atunci înseamnă că nu-și găsește locul aici. Sper să fie un accident și astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

Au fost multe părți bune până în minutul 60. Sunt momente bune pentru jucători tineri ca Ianis Stoica, dar sunt prea supărat ca să mai fac aprecieri pozitive. Pentru mine e foarte greu să explic.

Tot timpul am avut explicații, dar după minutul 60, nu știu... probabil am o echipă nocturnă care nu poate dormi devreme și au zis să prelungească puțin. Nu există scuză!

Mai ales că noi, peste două zile și jumătate, avem un meci extrem de important în campionat. Nu mi-aș fi dorit ca Budescu să joace 120 de minute, dar aveam nevoie de el. Echipa nu a arătat maturitate și pentru mine e o provocare să clădesc un spirit corect, o mentalitate competitivă și nu cu scurtcircuite cum a fost azi", a spus Edi Iordănescu, după meciul de la Hunedoara.

Etichete: edi iordanescu , constantin budescu , pregatire fizica , academica clinceni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul

Mesajul emoționant al lui Edi Iordănescu, după ce Moruțan s-a accidentat grav și va rata EURO

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”