Ianis Hagi a avut o prestatie foarte bună la EURO 2019

EURO 2019 | L’Equipe i-a dedicat lui Ianis Hagi un material special: "Moștenitorul Carpaților"

24.06.2019, 11:43
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Meciul România – Franța de la Euro 2019 este prefațat de L’Equipe, cel mai important cotidian sportiv din Hexagon. Jurnaliștii francezi i-au acordat o atenție deosebită lui Ianis Hagi, despre care au scris că, asemenea tatălui său, Gică Hagi, este "chipul  generației care vrea să redreseze echipa națională a României".

Ziariștii de la L’Equipe au intitluat articolul "Ianis Hagi, moștenitorul Carpaților". "Ianis străluceşte pe teren, în timp ce părintele său, legenda vie a ţării, radiază în tribună, unde atrage toate privirile. Cel mai bun jucător din istoria selecţionatei naţionale, «Maradona al Carpaţilor»,  a ramas o icoană care găseşte cu greu loc printre suporterii care vor să discute cu el", au scris jurnaliștii.

"Ianis trăiește acest Euro ca pe o trambulină care-l poate duce departe. E urmărit cu atenție de cluburile din Premier League și de Galatasaray, ultimul club al carierei tatălui. De altfel, Ianis s-a născut la Istanbul și poartă în mod natural numărul zece", este precizat în L’Equipe.

Gică Hagi: "Ianis este inteligent și talentat"

Gică Hagi a dezvăluit care a fost strategia sa. "Totul era plănuit, aveam viziunea mea, pe care am concretizat-o pentru a regăsi succesul. Fotbalul nostru își pierduse școala și profesorul. Am revenit la bază pentru a lansa o generație mai bună ca a noastră, a declarat Hagi senior în cotidianul francez.

Gică Hagi l-a descris pe fiul său. "Eu și Ianis suntem diferiți ca joc, dar, în interior, suntem identici. Ianis e inteligent și talentat, dar trebuie încă să progreseze. Are personalitate și lovește mingea bine cu ambele picioare", a adăugat "Regele".

Gică Hagi a spus că nu-l mai poate ține pe Ianis la Viitorul

Gică Hagi a întărit faptul că Ianis Hagi va pleca de la Viitorul, în proporție de 99.9%. "Regele" a explicat și care sunt motivele pentru care fiul său trebuie să facă pasul într-un campionat mai puternic.

"Sunt șanse mari să plece. Nu îl mai luăm în calcul. 99,9% nu îl mai luăm în calcul. Vom vedea. Eu văd ce s-a întâmplat cu mine când am fost la Sportul, am avut nevoie de o echipă mai mare. El are nevoie să treacă la un alt nivel, are nevoie de o echipă mai bună", a spus Gică Hagi.

Meciul dintre România U21 și Franța U21 se va disputa azi, de la ora 22:00 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Etichete: gica hagi , romania u21 , ianis hagi , romania franta , ianis hagi romania u21 , campiontul european de tineret


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

Premierul Marcel Ciolacu a aprobat construirea a două stadioane. Prețul: 175.000.000€

Anunț din interior! Ce se întâmplă cu Ianis Hagi, după ce în ultimele 4 meciuri a fost uitat pe bancă

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură