Alvaro Morata și Luis Enrique / Foto : Getty Images

”Este un act criminal de competența poliției!” Reacția lui Luis Enrique după amenințările la adresa lui Alvaro Morata

articol scris de Digi Sport
27.06.2021, 22:30
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Spania s-a calificat în optimi la EURO 2020, după ce a reușit scorul turneului final de până acum, 5-0 cu Slovacia în ultimul meci din grupă.

”Furia roja”  fost însă destul de ternă în egalurile cu Suedia și Polonia, iar cel mai criticat jucător a fost Alvaro Morata.

Atacantul lui Juventus a primit amenințări cu moartea, iar familia sa a fost copleșită cu insulte.

Iar selecționerul ibericilor, Luis Enrique, crede că incidentul este de competența poliției și a cerut ca acest caz să fie anchetat.

”Este o situație prea serioasă, prea gravă pentru ca să fie trecută cu vederea. Este un act criminal care trebuie investigat de poliție.

Sper ca poliția să ia măsuri pentru ca astfel de incidente să numai aibă loc”, a declarat Luis Enrique. 

”Suntem expuși criticilor și le acceptăm. Dar nu putem tolera ca familiile noastre să fie în pericol.

Noi suntem responsabili de ceea ce facem, de ceea ce spunem. Dar unii întrec orice măsură, nici nu pot să cred că este posibil așa ceva”, a declarat și fostul său coechipier de la Atletico, Koke. 

”N-am putut dormi deloc”. Alvaro Morata, ținta atacurilor spaniolilor. Amenințări și jigniri pentru familia atacantului

Alvaro Morata a devenit ”principalul inamic” al suporterilor spanioli, deși naționala iberică s-a calificat în optimile EURO 2020.

Inițial, atacantul lui Juventus a fost aspru criticat pentru ratările de la Campionatul European, însă ulterior lucrurile au degenerat într-o direcție nedorită. Alvaro Morata a transmis, în cadrul unei conferințe de presă, că a primit amenințări prin mesaje, iar soția Alice Campello și copiii săi au fost jigniți.

Clipe dificile pentru Alvaro Morata la EURO

După meciul cu Polonia, n-am putut dormi deloc. Înțeleg că oamenii mă critică pentru că n-am marcat, dar vreau să se pună și ei în locul meu. Cum ar fi să primească atâtea amenințări să li se dorească moartea copiilor? Mă deranjează că-mi jignesc soția și copii.

Au spus tot felul de lucruri. Nici n-am putut dormi în ultimele zile, din cauza adrenalinei. Și pe mine mă deranjează că nu-mi pot face treabă. Fanii m-au fluierat de la încălzire. Eu dau totul te pe teren, iar cei din tribună nu-mi arată suportul pe care îl au pentru alți jucători”, a declarat Alvaro Morata.

În același timp, spaniolul transmite că nu se lasă doborât de astfel de momente, care l-ar fi afectat serios în trecut.

Eu sunt bine, poate că acum câțiva ani aș fi fost afectat. Sunt foarte bucuror că am ajuns în optimi”, a transmis Alvaro Morata.

Alvaro Morata, un gol și un penalty ratat la EURO 2020

Alvaro Morata a marcat un gol în cele trei partide jucate la EURO 2020 în faza grupelor, în a doua partidă, remiza cu Polonia, 1-1, în care a și ratat ocazii bune de gol.

În ultimul duel din grupă, atacantul lui Juventus a avut ocazia să înscrie și al doilea gol, însă a ratat de la punctul cu var, executând modest lovitura de la 11 metri din minutul 12, la scorul de 0-0. 

Ratarea lui Alvaro Morata nu a contat, în cele din urmă, în stabilirea rezultatului final, Spania reușind să învinsă Slovacia cu 5-0 și să se califice, de pe locul doi al grupei E, pe care a câștigat-o Suedia, în optimile de finală ale EURO 2020.

În prima fază eliminatorie, Spania va întâlni Croația, locul doi din grupa D, partidă care se va juca luni, 28 iunie, de la ora 22:00, la Copenhaga.

Etichete: alvaro morata , luis enrique , koke atletico


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB-iștii iau cu asalt Arena Națională! Câte bilete s-au vândut deja, cu mai mult de o săptămână înainte de meciul cu CFR

Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Citeşte şi

Luis Enrique, întrebat direct de ce l-a lăsat pe bancă pe cel mai în formă atacant al PSG-ului. Antrenorul a răspuns pe loc

După ce PSG a fost învinsă de Dortmund, Luis Enrique a mai venit cu o veste proastă: ”Nu pare foarte bine”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat