Chiesa, în meciul Italia - Țara Galilor, de la EURO 2020 / Foto: Profimedia

Italienii se tem de o răzbunare a UEFA, care ar putea trimite acasă "Squadra Azzurra" de la EURO 2020: "Suntem terminați!"

articol scris de Digi Sport
25.06.2021, 18:40
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Cotidianul "Corriere dello Sport" critică dur numirea centralului Anthony Taylor la meciul din optimile de finală ale EURO 2020, dintre Italia și Austria. Jurnaliștii din Peninsulă se tem că englezul este "unealta" prin care UEFA se va răzbuna pe "Squadra Azzurra", după declarațiile prim-ministrului Mario Draghi.

"Nu voi lăsa ca finala să se dispute într-o țară în care numărul infectărilor (n.r.- cu COVID-19) crește alarmant", a fost declarația cu care Mario Draghi ar fi supărat conducătorii forului continental. Oficialul italian dorea ca finala EURO 2020 să fie mutată de la Londra la Roma, fapt ce l-a deranjat și pe omologul său din Marea Britanie, Boris Johnson.

  • Meciul Italia - Austria, din optimile de finală ale EURO 2020, se va disputa pe stadionul Wembley, din Londra, sâmbătă, de la ora 22:00. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Italienii se tem de o răzbunare a UEFA, care ar putea trimite acasă "Squadra Azzurra" de la EURO 2020

Astfel, "Corriere dello Sport" consideră că UEFA l-a trimis pe englezul Anthony Taylor să împartă dreptatea la Italia - Austria, tocmai pentru a se răzbuna pentru "tupeul" prim-ministrului italian de a încerca să dea peste cap planurile instituției conduse de slovenul Ceferin.

"Când ați văzut că Anthony Taylor a fost desemnat să conducă acest meci, nu ați simțit un fior rece? O simplă coincidență? Pură întâmplare? Prim-ministrul Draghi a cerut socoteală UEFA, susținut de Angela Merkel! A vrut ca semfinalele și finala să fie mutate de la Londra, într-un loc mai sigur, în contextul numărului mare de infectări. Dacă Anglia și UEFA ne-au făcut așa ceva, suntem terminați", au scris jurnaliștii italieni.

  • Arbitrul englez Anthony Taylor a condus două meciuri din grupele EURO 2020: Danemarca - Finlanda 0-1 și Portugalia - Germania 2-4.

Presa din Italia a luat peste picior și decizia promptă a premierului britanic Boris Johnson de a crește numărul spectatorilor care pot lua parte la finala EURO 2020 de pe Wembley, după ce a fost înștiințat de UEFA că Anglia poate pierde găzduirea marelui meci.

"Vom face ceea ce trebuie pentru ca țara să fie în siguranță în ceea ce privește COVID-19. Evident, aceasta va fi prioritatea noastră și vom discuta cu UEFA pentru a vedea ce își doresc cei de acolo și dacă vom putea face anumite excepții. Însă prioritatea trebuie să rămână sănătatea publică", a declarat Boris Johnson.

Etichete: anthony taylor , optimi euro 2020 , italia austria , italia razbunare uefa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

Italia este noua campioană a Europei! Rezultatele complete de la EURO 2020

Galerie Foto Nemții au descoperit ce dispozitiv a purtat Georgina Rodriguez prins de sutien, la meciul Belgia - Portugalia

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură