Galerie Foto Se cred deja calificați? Leipzig a venit cu 14 jucători de câmp la Craiova

16.08.2018, 00:15
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Nemții de la RB Leipzig tratează returul cu U Craiova extrem de lejer. Deși și-au schimbat planul și au ajuns în România încă de miercuri, după ce inițial au spus că vor ajunge în dimineața partidei, oaspeții au ales să deplasaze în România doar 14 jucători de câmpși doi portari! 

Mai mult, și fanii lui Leipzig sunt liniștiți în privința calificării. Nemții nu-și fac griji că se mai poate întâmpla ceva, astfel că doar 7 suporteri au ales să vină la Craiova pentru a asista la meci din tribune.

Galerie Foto

Oltenii au luat acest fapt ca pe o aroganță și sunt deciși să facă un meci mare joi seară, de la ora 19:30, pe noul ”Ion Oblemenco”. Chiar dacă au pierdut în tur, scor 3-1, elevii lui Devis Mangia au ambiția de a face un meci de poveste și de a încerca să producă minunea.

"Ştim că este un meci dificil, dar vom lupta şi vom da totul pentru a schimba pe teren percepţia asupra acestui meci. Am făcut un meci bun la Călăraşi, dar mâine va fi o altfel de partidă. Întotdeauna partida cea mai dificilă este următoarea, trecutul nu mai contează. Am la dispoziţie acelaşi lot ca la meciul cu Călăraşi. Toate cele trei echipe româneşti au şanse de a se califica", a spus Mangia.

Italianul consideră o motivaţie în plus pentru el şi jucătorii săi faptul că echipa germană se consideră deja calificată în turul următor. El se aşteaptă ca vedetele Poulsen şi Forsberg să joace mai mult în partida retur.

EXCLUSIV Următorul transfer al Craiovei, anunțat în direct la TV: "Avem nevoie de un nouar ca de aer"

Nici elvețianul Matteo Fedele, care a debutat în Liga 1 cu un gol superb, nu crede în minuni, ci numai în fotbaliştii care evoluează pe teren.

"E un meci dificil, dar dacă vom da totul pe teren se poate întâmpla orice. Toată echipa este pregătită să facă un meci mare. Nu avem frică de nimeni, nu puteam avea frică în faţa publicului noastru. Au o echipă puternică, dar noi ne vom face jocul nostru. Nici eu nu cred în minuni, cred doar în jucătorii care evoluează", a precizat Fedele.

U Craiova va evolua, joi, de la ora 19:30, pe teren propriu, cu RB Leipzig, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Europa, LIVE TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro. În tur, Leipzig s-a impus cu 3-1.

Etichete: u craiova , devis mangia , leipzig , craiova leipzig , leipzig 14 jucatori la craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Galerie Foto Backa Topola - FCSB 4-4 (6-6 d.p, 4-5 d.l.d). Calificare dramatică a roș-albaștrilor după un meci cum rar se vede

"E o nebunie! E ridicol" Ce scrie presa din Elveţia după penalty-ul controversat care a dus la eliminarea CFR-ului din Europa

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”