Florian Grillitsch (dreapta), în meciul Hoffenheim - Steaua Roșie Belgrad, din UEFA Europa League / Foto: Profimedia

Jucătorul care a pus fotbalul pe planul secund! A fost schimbat la pauza meciului din Europa League și a părăsit stadionul

articol scris de Digi Sport
23.10.2020, 14:29
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Mijlocaşul austriac Florian Grillitsch, care a evoluat recent împotriva României în Liga Naţiunilor, a fost înlocuit la pauza meciului pe care echipa sa, Hoffenheim, l-a susţinut în compania celor de la Steaua Roşie Belgrad, în Europa League, pentru a asista la naşterea copilului său.

"Dacă e vreodată un motiv să pleci de la un meci, este acesta ... Florian Grillitsch a plecat pentru naşterea copilului său", a scris Hoffenheim pe Twitter la pauza meciului cu Steaua Roşie, când scorul era 0-0. Grillitsch a fost înlocuit cu Diadie Samassekou, iar Hoffenheim s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de austriacul Christoph Baumgartner şi israelianul Munas Dabbur.

Florian Grillitsch a fost schimbat la pauza meciului din Europa League pentru a asista la nașterea copilului său

"Nu am mai trăit aşa ceva", a mărturisit directorul sportiv Alexander Rosen pentru RTL. "Nu a fost nimic de discutat despre înlocuirea lui Florian Grillitsch. Sperăm că el şi partenera sa au un copil sănătos", a transmis, ulterior, pe Twitter, Hoffenheim, citându-l pe antrenorul Sebastian Hoeness.

În jurul orei 04:00, în această dimineață, soția fotbalistului austriac a născut o fetiță perfect sănătoasă. Grillitsch va fi nevoit să revină rapid la antrenamentele lui Hoffenheim.  Gruparea germană va avea meci duminică în Bundesliga, în deplasare, cu Werder Bremen.

În același meci, Dejan Stankovic, antrenorul oaspeților a oferit una dintre fazele serii în Europa League

După prima reușită a gazdelor, Dejan Stankovic, tehnicianul sârbilor, a fost eliminat de centralul partidei, dar acest lucru nu l-a deranjat. Fostul jucător al lui Lazio și Inter a profitat de faptul că meciul s-a jucat fără spectatori, iar indicațiile sale din înaltul tribunei au fost recepționate de elevii săi fără niciun impediment.

Meciul Hoffenheim - Steaua Roșie Belgrad, din prima rundă a grupelor UEFA Europa League, s-a jucat fără spectatori din cauza ratei mari de infectare cu coronavirus din regiunea Baden-Wuerttemberg. Oficialii clubului german au luat această decizie, deși la partida cu Borussia Dortmund din Bundesliga, au asistat peste 6.000 de suporteri.

AGERPRES

Etichete: grupe europa league , florian grillitsch , hoffenheim steaua rosie belgrad , grillitsch copil


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Galerie Foto Backa Topola - FCSB 4-4 (6-6 d.p, 4-5 d.l.d). Calificare dramatică a roș-albaștrilor după un meci cum rar se vede

"E o nebunie! E ridicol" Ce scrie presa din Elveţia după penalty-ul controversat care a dus la eliminarea CFR-ului din Europa

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă