Presa din Cehia a erupt, când a aflat de ”afacerea fulger” plănuită de Gigi Becali: ”Pactul șefilor împotriva lui Slovan!”

articol scris de Digi Sport
23.09.2020, 22:32
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

FCSB încearcă să aducă de la Astra Giurgiu patru jucători în regim de urgență, după cum a anunțat digisport.ro miercuri seară. În baza relațiilor excelente dintre Gigi Becali și Ioan Niculae, cei patru ar putea juca doar în meciul cu Slovan Liberec, din turul 3 preliminar Europa League.

Gigi Becali și Ioan Niculae au plănuit o înțelegere istorică: patru jucători vin rapid la FCSB

Constantin Dima (21 de ani, fundaș central), David Bruno (28 de ani, fundaș dreapta), Daniel Graovac (27 de ani, fundaș central) și Valentin Gheorghe (23 de ani, mijlocaș dreapta) ar putea să fie trecuți pe lista UEFA mâine dimineață.

Din informațiile Digi Sport, cei patru fotbaliști vor semna contracte pe câte un an cu formația lui Toni Petrea. După jocul cu Liberec, aceste înțelegeri ar urma să fie reziliate și jucătorii să se întoarcă la Astra, în ceea ce ar însemna o schemă istorică.

Mutarea prin care Gigi Becali ”driblează” criza generată de COVID-19 se face datorită bunei relații pe care latifundiarul o are cu Ioan Niculae, patronul Astrei.

Cei doi au făcut numeroase afaceri împreună, precum cele ale lui Alexandru StanClaudiu Belu-IordacheDenis AlibecConstantin Budescu sau Filipe Teixeira.

Presa din Cehia critică schema FCSB: ”Pactul patronilor împotriva lui Slovan!”

Presa din Cehia a aflat planul la limita legii al lui Gigi Becali și a taxat înțelegerea dintre cei doi patroni români. ”Pactul patronilor împotriva celor de la Slovan. Românii împrumută în grabă patru jucători pentru un singur meci”, a titrat publicația iSport.cz.

”În timp ce Slovan Liberec se pregătește pentru meciul cu FCSB, din România, șeful și proprietarul fostei Steaua, Gigi Becali, caută rapid jucători care pot evolua și nu sunt pozitivi la COVID-19. În ajunul meciului, el a inventat o afacere 'fulger' cu Astra Giurgiu și a cumpărat patru fotbaliști doar pentru partida cu Slovan”, scriu jurnaliștii cehi.

”Controversatul Gigi Becali caută jucători și un alt șef din fotbalul românesc îl va ajuta. Ioan Niculae, care are afaceri în îngrășăminte și e proprietar la Astra Giurgiu, a fost de acord să trimită patru jucători la FCSB. Practic, întreaga linie de apărare. Ei urmează să semneze pe un an cu FCSB, potrivit presei românești. Însă contractele vor fi reziliate după meciul cu Slovan, așa este acordul”, mai subliniază publicația citată.

Cehii remarcă faptul că Niculae și Becali sunt foarte apropiați și au mai făcut afaceri împreună. ”Astra nu evoluează anul ăsta în cupele europene. Așa că singurul dezavantaj al scenariului este că cei patru fotbaliști nu ar putea juca pentru niciun al treilea club în restul sezonului”, adaugă ziariștii de la Praga.

COVID-19 la FCSB | Lista celor infectaţi

În acest moment, lista celor infectaţi cu noul coronavirus la FCSB este formată din 13 fotbalişti. Florin Tănase a fost declarat vindecatÎn plus, s-a vindecat și antrenorul Toni Petrea.

  • Andrei Vlad - portar
  • Andrei Miron - fundaș central
  • Iulian Cristea - fundaș central
  • Marius Briceag - fundaș
  • Vali Crețu - fundaș
  • Ovidiu Popescu - mijlocaș
  • Ionuț Vînă - mijocaș
  • Darius Olaru - mijlocaș
  • Andrei Pandele - mijlocaș
  • Olimpiu Moruțan - mijlocaș
  • Florinel Coman - mijlocaș
  • Sergiu Buș - atacant
  • Alexandru Buziuc - atacant

Etichete: ioan niculae , gigi becali , presa ceha , fcsb slovan , transferuri fcsb astra


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a vrut să urce în avion cu doi șerpi ascunși în pantaloni

Angajații de la serviciul de securitate de pe Aeroportul Internațional Miami din Florida au dat alarma după ce au observat ceva neobișnuit la un pasager care voia să se îmbarce într-o cursă internațională. La un control amănunțit s-a descoperit că acesta avea doi șerpi ascunși în pantaloni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Talpan pe FCSB, după ce campioana României a făcut demersurile pentru a juca în Ghencea în preliminariile UCL

Exclusiv Cum a ratat Marius Niculae revenirea la Sporting. Motivul e unul neașteptat: ”Trecusem și vizita medicală”

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Citeşte şi

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

PEROZMădălina Ghenea, examen în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună