Unai Emery a plecat de la Arsenal

Reacția lui Unai Emery după ce a ratat ocazia de a-și adăuga în palmares al patrulea trofeu Europa League

30.05.2019, 11:13
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Arsenal a pierdut clar finala Europa League din Baku cu scorul de 4-1, în fața rivalilor de la Chelsea. După meci, Unai Emery, antrenorul "tunarilor", a dorit să îi felicite pe câștigători și a declarat că va continua să construiască la Arsenal, pentru a-și atinge obiectivele.

"Vreau să o felicit pe Chelsea. Noi am fost competitivi în prima repriză. Am avut ocazii, dar începând cu primul gol am pierdut din încredere. Chiar şi după al doilea şi al treilea gol, am reuşit să marcăm. Şi am fost aproape să înscriem al doilea gol. În ce-i priveşte pe Aubameyang şi Lacazette, mai puţin prezenţi în joc, ei au făcut un sezon foarte bun. Nu au reuşit să înscrie în această seară, dar eu sunt foarte mândru de ei. Noi am venit aici pentru a construi, pentru a recupera la nivel competitiv, pentru a încerca să fim în primele patru echipe din Premier League. Ştiam că va fi dificil, iar aici, în finală, Chelsea a câştigat. Dar noi, cu starea noastră de spirit, vom construi. Am trecut de o etapă suplimentară şi merităm mai mult. Vom continua să muncim pentru a ne atinge obiectivul, acela de a juca în Liga Campionilor", a spus tehnicianul pentru postul RMC Sport.

"Eu cred că suntem o mare echipă, Arsenal este un nume important în fotbal şi mulţi jucători vor să joace la noi. Clubul munceşte pentru a progresa, iar eu sunt încrezător în viitorul nostru", a adăugat Emery.

Unai Emery a fost antrenorul lui PSG și a semnat cu Arsenal în iulie 2018. 

Arsenal a ratat şansa de a se califica în Liga Campionilor, bonus care ar fi fost adus de cucerirea trofeului. Antrenorul ''tunarilor'', spaniolul Unai Emery, câştigase Europa League de trei ori consecutiv, în perioada 2014-2016, cu Sevilla. 

 

Etichete: chelsea , unai emery , psg , arsenal , champions league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

Video PSG - Le Havre 3-3. Parizienii, pas greșit pe Parc des Princes

Video Aston Villa - Chelsea 2-2 / Man. United - Burnley 1-1 / West Ham - Liverpool 2-2. Rezultatele zilei în Premier League

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”