Chelsea întâlnește PAOK Salonic joi, ora 19:55, în direct la Digi Sport 1, în grupele Europa League

Sarri e de neoprit: muncește 13 ore pe zi la Chelsea înaintea duelului cu PAOK

15.09.2018, 13:58
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Maurizio Sarri nu lasă nimic la voia întâmplării, iar atenția la detalii este extrem de importantă. Noul antrenor de la Chelsea și-a făcut de lucru în pauza competițională, prilejuită de meciurile echipelor naționale, și s-a pus cu burta pe studiu.

Mai exact, tehnicianul de 59 de ani sușține că și-a studiat adversarii din Premier League și din Europa League 13 ore pe zi, observând cât mai multe puncte slabe. Printre echipele cu care se va duela Chelsea se numără și PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, în grupele Europa League.

"Trebuie să jucăm 7 meciuri în 23 de zile, așa că a trebuit să lucrez. Am văzut o mulțime de meciuri ale lui Cardiff, PAOK, West Ham și Liverpool, așa că am avut treabă.

Uneori muncesc la terenul de antrenament, alteori acasă. Au fost zile lungi, dar pentru mine e o plăcere. Nu mă pot gândi la asta ca la un job, o muncă. E vorba de 12-13 ore, dar pentru mine nu înseamnă muncă", a explicat Sarri.

Meciul PAOK Salonic - Chelsea, din grupa L a Europa League, va fi joi, de la ora 19:55, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

În plus, Maurizio Sarri a insistat pe detalii și dintr-un alt motiv: antrenorul și-a amintit că fosta sa echipă, Napoli, avea o scădere de formă imediat după ce jucătorii reveneau după pauza competițională, iar misiunea sa este să prevină așa ceva la Chelsea. Antrenorul a mărturisit că totul e perfect de când a ajuns în Anglia, acolo unde obișnuia să stea la hotel, însă de puțin timp s-a mutat în casa sa din Surrey.

"Pentru moment, sunt foarte fericit să stau aici. Am câinele aici, o grădină mare, așa că el e foarte fericit. Sunt cu adevărat foarte fericit, mă simt ca acasă și mă simt acasă. Casa mea e la 5 mile depărtare. Se află în Surrey, seamănă cu numele meu", a spus Sarri.

Standardele ridicate pe care le-a impus Sarri de când a preluat Chelsea se văd și în jocul echipei, care a câștigat toate cele 4 meciuri din startul acestui sezon.

Etichete: chelsea , europa league , razvan lucescu , europa league digi sport , maurizio sarri , sarri chelsea , paok chelsea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

Video Haosul de la FCU Craiova continuă! Și-a făcut praf toți colegii, după eșecul cu UTA: "Jalnici!"

Mircea Rednic a amenințat-o pe Dinamo, după ce UTA Arad a câștigat play-out-ul

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Citeşte şi

Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League

Șansa lui Horațiu Moldovan? Jan Oblak, dorit de un ”Gigant” din Premier League

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”