Fotbaliștii de la FCSB, după succesul, scor 3-0, cu Viitorul / Foto: Sport Pictures

Situația devine și mai complicată pentru FCSB. Sârbii sunt ”porniți” și anunță: ”Vom fi mai agresivi, mai fanatici ca oricând!”

16.09.2020, 23:48
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

FCSB are o misiune complicată în turul doi preliminar din Europa League, cu sârbii de la Bačka Topola

Apariția focarului de coronavirus a afectat atât staff-ul tehnic, cât și jucătorii. Andrei MironDarius OlaruFlorin Tănase și Iulian Cristea sunt cei patru fotbaliști infectați, ultimii trei descoperiți astăzi, după o testare efectuată la Timișoara.

Sârbii vor să le facă viața un coșmar celor de la FCSB: ”Mai agresivi, mai fanatici ca oricând!”

În plus, sârbii de la TSC Bačka Topola sunt gata să profite de situație, chiar dacă îi consideră în continuare favoriți pe români. 

”Avem un meci de gală contra unei mari echipe, unul din cele mai mari cluburi din Balcani, cu o istorie bogată. Chiar dacă nu au mai câștigat titlul în ultimii ani, au fost mereu în top.

Dar noi vrem să producem surpriza, să eliminăm această mare echipă. De aceea, trebuie să fim mai agresivi, mai curajoși, mai fanatici decât până acum. Sunt meciuri pe care le aștepți o viață”, a spus Zoltan Sabo, antrenorul lui Bačka Topola

Cum ar putea arăta primul 11 al celor de la FCSB în Serbia

Dacă următoarea testare, care va avea loc în Serbia, nu va scoate la iveală alte cazuri, FCSB va putea juca, însă va fi nevoită să trimită pe teren o formulă inedită. Pentru a putea disputa jocul, bucureștenii au nevoie de 13 jucători eligibili, printre care și un portar.

Din informațiile Digi Sport, FCSB va trimite pe teren o formulă 4-3-3, care va arăta așa:

Vlad Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru Vână, Ovidiu Popescu, Moruțan - Man, Buș, Coman

Astfel, apărarea va fi cea mai mare problemă a echipei. Formația bucureșteană ar putea folosi un cuplu de fundași central complet nou, alcătuit din doi fotbaliști care nu au evoluat niciodată împreună.

Bačka Topola - FCSB se joacă joi, la Senta

Sârbii, care stagiunea trecută au terminat pe locul patru în campionatul național, sunt la debut în cupele europene și se bucură că joacă acasă.

”FCSB este o echipă cu mare experiență în Europa. Chiar dacă jucăm acasă, calitatea jucătorilor lor este incontestabilă. I-am analizat, le știm atuurile și slăbiciunile, dacă le punem în pericol poarta, atunci avem o șansă”, a declarat Duro Zec, unul din jucătorii gazdelor.

Sârbii au dezvăluit că cei de la FCSB au vizitat deja terenul de la Senta, localitatea unde are loc partida, și au fost mulțumiți de condiții și de starea gazonului. 

Bačka Topola, club ”renăscut” datorită investițiilor de la Budapesta

În urmă cu aproape trei ani, pe 27 septembrie 2017, Viktor Orban, premierul Ungariei, a fost prezent la Bačka Topola pentru inaugurarea unei Academii, în care Guvernul de la Budapesta a investit aproximativ 9.500.000 de euro.

Complexul sportiv din orașul adversarei FCSB-ului din Europa League constă într-o arenă centrală, patru terenuri de antrenament cu iarbă, hotel pentru cazarea sportivilor, sală de forță și echipamente de recuperare moderne, anunța la acea vreme publicația Balkaninsight

La scurt timp de la implicarea Guvernului de la Budapesta, Bačka Topola a numit un antrenor care are dublă cătețenie, sârbă și maghiară, pe Zoltan Sabo.

Etichete: adversar fcsb europa league , fk backa topola fcsb , fcsb coronavirus , antrenor backa topola


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Video ”Aoleu, Doamne!”. Ce a spus Valentin Crețu despre viitorul său la FCSB, după ce a cucerit titlul

Citeşte şi

Galerie Foto Backa Topola - FCSB 4-4 (6-6 d.p, 4-5 d.l.d). Calificare dramatică a roș-albaștrilor după un meci cum rar se vede

"E o nebunie! E ridicol" Ce scrie presa din Elveţia după penalty-ul controversat care a dus la eliminarea CFR-ului din Europa

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”