Florin Manea și Răzvan Raț / Foto: Sport Pictures și Facebook @Florin Manea

Florin Manea sau Răzvan Raț, cine minte? ”Îi voi spune și în față unele lucruri”

articol scris de Digi Sport
23.01.2024, 16:30
  • Fotbal Feminin: România - Bulgaria, vineri, 19:00, DGS 1

  • Media: Fotbal European, vineri, 21:30, DGS 1

Răzvan Raț (42 de ani) nu a rămas dator și i-a răspuns lui Florin Manea (43 de ani). 

Fostul fundal lateral a spus că Radu și-a dorit să meargă în fotbalul olandez, după ce a jucat sub formă de împrumut la Sampdoria și Salernitana când era încă la Juventus, după care a transmis că el a fost cel care l-a convins pe apărătorul central să accepte transferul la Genoa, în Serie B.

Florin Manea sau Răzvan Raț, cine minte? ”Îi voi spune și în față unele lucruri”

Totuși, Florin Manea nu a fost de acord cu cele spuse de Răzvan Raț și i-a răspuns acestuia acid. 

Mai mult, fostul fotbalist de la Șahtior și West Ham s-a arătat deranjat de cele spuse de fostul său agent și a ținut să îi răspundă. 

”Am văzut și eu ceea ce a început să vorbească Florin Manea despre mine, iar eu nu vreau să fac un ping pong al declarațiilor cu el prin presă, deși spune unele lucruri care nu sunt adevărate.

Eu îi voi spune și în față unele lucruri, nu am nimic cu el, nu am nimic cu frații Manea, dar totuși vă spun și vouă care a fost realitatea. Nu mi-am asumat niciodată merite și nu am spus că am eu nu știu ce mare contribuție la transferul lui Drăgușin la Genoa.

Eu i-am pus la masă, iar mai departe Florin Manea și-a făcut treaba foarte bine și bravo lui. Însă, până la perfectarea transferului am să vă spun ce am făcut eu”, a spus Răzvan Raț, potrivit ProSport. 

Discuția nu a fost de un minut și jumătate sau două minute cum spune Manea, ci peste 35 de minute”

Mai mult, Răzvan Raț a dat detalii și despre convorbirea telefonică pe care a purtat-o cu Radu Drăgușin. 

”După ce Florin Manea mi-a dat numărul de telefon al lui Drăgușin, eu l-am sunat. Îmi aduc aminte că eram în vacanță în Bali și am avut discuția cu el la telefon prin intermediul WhatsApp-ului. Iar discuția nu a fost de un minut și jumătate sau două minute cum spune Manea, ci peste 35 de minute. Soția mea chiar tot venea la mine să îmi facă semn să termin mai repede discuția că noi eram în vacanță și eram și cu niște prieteni la masă. Iar eu plecasem de lângă ei de vreo jumătate de oră.

Chiar l-aș ruga pe Drăgușin să vă confirme dacă este adevărat ceea ce eu v-am povestit. Vă repet: Asta am făcut eu în cazul transferului lui Drăgușin la Genoa, nimic mai mult. Ulterior, Florin Manea și-a făcut treaba, eu doar i-am așezat la masă, iar el a perfectat transferul. Dar pot să vă întreb și eu ceva logic pe voi? De ce mi-a dat mie Florin Manea numărul de telefon al lui Drăgușin? Să vorbesc eu cu el ce? Să îi spun că sunt Răzvan Raț și că am jucat la națională peste 100 de meciuri? Să îi povestesc de cât de frumos e în Bali în vacanță? De ce mi-a dat numărul? Nu mi-a la dat cumva ca să îi vorbesc despre oferta de la Genoa? Hai să fim serioși!”, a continuat fostul jucător. 

Ce declarase Răzvan Raț 

”Este parțial adevărat. Da, el (n.r. Răzvan Raț) îl cunoștea pe patronul de la Genoa și a intermediat conexiunea cu mine. Nu cu Radu. El nu avea numărul lui Radu și eu l-am convins pe Radu să meargă la Genoa, nu el.

Dar are un merit pentru că, în momentul în care Genoa vedea că nu poate să-l aducă pe Radu, au aflat că există un impresar român. Și nu Pablo Betancour, cu care vorbiseră. Și că fără impresarul român nu se poate face (n.r transferul).

Și atunci l-au sunat pe Răzvan Raț și l-au întrebat: ”Cunoști un impresar pe nume Florin Manea?”. Și a zis da. A fost impresarul meu care m-a adus la West Ham.

Și m-a pus în legătură cu cei de acolo. Am vorbit, m-am văzut cu ei. Am văzut cât de mult îl doresc (n.r. pe Radu Drăgușin) și atunci l-am convins să meargă la Genoa. Ăsta este adevărul.

Nu Răzvan Raț l-a convins pe Radu. Răzvan Raț nici nu știa cine e Radu. Nu știa dacă e bun. Nici acum nu știe dacă e bun. Ăsta a fost meritul lui Răzvan Raț că a dat numărul meu de telefon”, a spus Florin Manea, potrivit iamsport.ro.

Etichete: razvan rat , radu dragusin , razvan manea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Donald Trump este primul fost președinte american condamnat. Juriul l-a găsit vinovat în procesul Stormy Daniels

Juriul din cadrul procesului Stormy Daniels al fostului președinte al SUA, Donald Trump, a ajuns la un verdict, joi noapte, după două zile de deliberări. Juriul new-yorkez a deliberat vreme de 11 ore pe parcursul a două zile. În urma acestui verdict, judecătorul de proces, Juan Merchan, urmează să stabilească pedeapsa pe care va trebui să o ispășească Donald Trump. Fostul președinte american e pasibil de închisoare sau de amendă. Donald Trump a fost găsit vinovat pentru toate cele 34 capete de acuzare. Juriul a ajuns la acest verdict cu unanimitate, așa cum prevăd regulile procesului. Judecătorul Juan Merchan a stabilit că sentința va fi anunțată în data de 11 iulie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Figo nu a venit! Ronaldinho cerea 150.000€”. Gică Popescu a vorbit despre absenții de la meciul Generației de Aur

”Lupta rușinii” a fost dusă la un nivel extrem, la București! Momente și imagini neverosimile, în Sala Polivalentă

Exclusiv Fiorentina l-a informat pe Gigi Becali despre Louis Munteanu: ”Mi-au zis”

Foto Cum a reacționat Will Smith când s-a întâlnit cu cea mai frumoasă atletă din lume. Ce i-a cerut aceasta

Răzvan Lucescu, la negocieri! Clubul care vrea să-l ia de la PAOK și suma pentru care s-ar face mutarea

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Subiect închis!”. Răzvan Lucescu a anunțat în direct la TV unde nu ar antrena niciodată și Gabi Balint a intervenit

Video Exclusiv Dragoș Grigore a primit o întrebare și au urmat hohote de râs în direct

Exclusiv Răzvan Lucescu a spus care este fotbalistul ”fabulos” pe care Edi Iordănescu nu l-a convocat pentru EURO

Fotbalistul cu un meci pentru naționala României, la un pas de transferul carierei. Prețul: 7.500.000€

Citeşte şi

S-a stabilit! Agentul lui Radu Drăgușin a făcut anunțul, după ce Napoli a insistat pentru transferul românului

Oficial A semnat cu Tottenham: mutarea anunțată de formația lui Radu Drăgușin

PEROZIrina Shayk, în cei mai scurți pantaloni, a defilat pe stradă ca pe podium. Picioarele lungi s-au văzut în toată splendoarea

FILM NOWEva Mendes, frumusețe atemporală. Fanii, uimiți de cum arată partenera lui Ryan Gosling la 50 de ani

Dinamo și Farul lui Hagi, la un pas să rateze unul dintre cei mai valoroși jucători din Superliga! Culisele negocierilor citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep va juca la turneul din România! A primit deja wild-cardul citeşte ştirea pe ziare.com

Transformarea extraordinară a lui Radu Mazăre, în închisoare. Cum a ajuns să arate fostul edil al Constanței citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare la ea în curte

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare la ea în curte

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”