Dennis Man / Foto: Profimedia

"Arată o formă fizică excelentă". Dennis Man, lăudat de italieni după ultimele evoluții pentru Parma

articol scris de Digi Sport
19.05.2023, 14:10
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Dennis Man (24 de ani) este unul dintre cei mai în formă fotbaliști de la Parma, iar internaționalul român a reușit să-i impresioneze pe italieni, care sunt, în sfârșit, mulțumiți de randamentul fotbalistului.

"Arată o formă fizică excelentă". Dennis Man, lăudat de italieni după ultimele evoluții la Parma

Cu doar o etapă înainte de finalul campionatului, formația lui Fabio Pecchia ocupă locul cinci în Serie B, poziție care asigură accederea în play-off-ul pentru promovarea în primul eșalon.

Înaintea duelului cu Venezia, care va avea loc vineri, de la ora 21:30, jurnaliștii italieni l-au lăudat pe Dennis Man și au subliniat forma fizică bună pe care o are românul la ora actuală.

  • În ultimele trei meciuri, Dennis Man a fost titularizat la Parma

"Calitățile lui Benek și Man, pe de altă parte, le cunoșteam de ceva vreme, dar din diverse motive cei doi nu reușiseră niciodată să se impună pentru mai mult de câteva jocuri. S-au prăbușit periodic în întuneric și au dispărut din joc.

Acum însă, cei doi arată o formă fizică excelentă și o condiție psihică, ca urmare a redării încrederii în calitățile lor. Ambii vor fi fundamentali în play-off pentru a debloca apărările adverse", au notat cei de la ParmaLive.

Valentin Mihăilă vrea să rămână la Parma: ”Rămân aici”

În această ediție de Serie B, fostul fotbalist al celor de la Universitatea Craiova a fost mai mult accidentat și și-a putut ajuta echipa în doar 14 partide. 

Valentin Mihăilă evoluează de trei sezoane pentru ”Cruciați” și mai are încă doi an de contract, însă nu se gândește să o părăsească pe Parma.

  • Trei goluri și două pase decisive a reușit fotbalistul român în acest sezon pentru Parma. 

"Vrem să câștigăm ultimul meci. Ne dorim să terminăm puțin mai sus, pe locul patru. Apoi, vom juca în play-off, unde orice se poate întâmpla. A fost un sezon dificil pentru mine, începusem foarte bine, dar apoi au urmat accidentările. Acum sunt bine, mă antrenez cu echipa, însă îmi doresc să joc mai mult pentru a ajuta echipa.

Atmosfera este diferită acum. Suntem un grup mai unit decât eram la începutul sezonului. Acum suntem o echipă puternică. Vorbesc des cu antrenorul Pecchia despre multe lucruri, atât în ceea ce privește poziția mea de extremă, cât și cum să mă apăr.

Nu mi-e teamă de niciun adversar în play-off. Toți sunt puternici, dar și noi suntem. Îmi place să joc meciuri cu echipe puternice. Toată lumea are șanse în play-off și se va juca până la final.

Viitorul meu? Am contract cu Parma și rămân aici. Nu vreau să vorbesc despre asta, mă gândesc să joc doar la Parma", a spus Valentin Mihăilă, potrivit site-ului celor de la Parma. 

  • 3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, potrivit transfermarkt.com. 

Etichete: serie b , parma , dennis man


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Leo Messi a mers la șefii lui Inter Miami și le-a cerut să transfere un nou star

Video După 25 de mintue de coșmar, Sabalenka a revenit spectaculos și s-a calificat în finală

Postecoglou nici nu vrea să audă de Drăgușin! Varianta surpriză pregătită pentru apărarea lui Spurs

Citeşte şi

Prima reacție a lui Valentin Mihăilă, după ce Parma a promovat în Serie A

Exclusiv ”Cu siguranță nu va mai rămâne la Parma”. Care e ”prețul corect” al lui Dennis Man: ”Poate juca la orice echipă de top”

PEROZ61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF