Dennis Man după un gol înscris pentru Parma / Foto: Instagram @dennismanofficial

Cota lui Dennis Man a ”explodat”! Cât a ajuns să valoreze starul Parmei

articol scris de Digi Sport
25.03.2024, 20:06
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Dennis Man (25 de ani) traversează cel mai bun moment al carierei sale de până acum. 

Acest lucru o spun chiar statisticile. În acest sezon, fotbalistul român a reușit să marcheze 13 goluri (11 în Serie B și două în Cupă) și să ofere șase pase decisive. 

Cota lui Dennis Man a ”explodat”. Este al doilea cel mai valoros român

Acest lucru a fost observat și de către cei de la transfermarkt.com, care i-au actualizat din nou cota de piață fotbalistului român. 

Dacă la începutul sezonului, Dennis Man valora 3,2 milioane de euro, site-ul de specialitate a observat creșterea de formă a atacantului lateral și i-a modificat pentru a patra oară în această stagiune valoarea. 

În octombrie a ajuns la 3,5 milioane de euro, iar la actualizarea din decembrie a ajuns să fie evaluat la 5 milioane de euro. Forma excelentă a lui Dennis Man a continuat, iar cei de la transfermarkt ”nu au închis ochii”. La actualizarea din 25 martie, cota de piață a fotbalistului de la Parma ”a explodat”. 

Astfel, Dennis Man a ajuns să coste nu mai puțin de 6,5 milioane de euro, o creștere de 1,5 milioane de euro față de ultima evaluare. 

Mai mult, atacantul ”Cruciaților” l-a devansat pe Florinel Coman, care este evaluat la 6 milioane de euro, și a urcat pe podiumul celor mai valoroși români. Pe primul loc este Radu Drăgușin (25 de milioane de euro), în timp ce pe doi este Darius Olaru, care costă tot 6,5 milioane de euro. 

În Serie B, Dennis Man a ajuns al treilea cel mai valoros jucător. Primul este Adrian Bernabe, colegul de la Parma (9 milioane de euro), iar pe treapta a doua este Augustin Alvarez (Sampdoria, 7 milioane de euro).

Dennis Man / Foto: twitter@ParmaCalcio_en

Agentul lui Dennis Man a spus totul după ce românul a fost dat ca și transferat la Juventus: ”Știți ce funcție ocupă Buffon?”

În cursul zilei de duminică, 24 martie, presa din Italia a făcut un anunț surprinzător: Dennis Man (25 de ani) e așteptat să semneze cu Juventus în următoarea perioadă de mercato.

Aflat și pe radarul celor de la AS Roma, AC Milan, Napoli și Borussia Dortmund, italienii de la Jmania.it, unul dintre site-urile ”de casă” ale ”Bătrânei Doamne”, au susținut că Gianluigi Buffon, fost jucător la gruparea piemonteză și fost coleg cu Man la Parma, ar putea reprezenta cheia transferului românului la Juventus.

Victor Becali, agentul lui Man, ”a făcut lumină” în acest caz. Impresarul a transmis că varianta potrivit căreia Buffon, acum membru al staff-ului naționalei Italiei, ar putea intermedia transferul lui Dennis Man la Juventus este una exagerată.

Dennis e un jucător urmărit de foarte multe echipe. Are evoluții foarte bune, constante, e poate cel mai important jucător al Parmei. Sunt echipe interesate de el, îl urmăresc, dar mi se pare puțin... Știți ce funcție ocupă Buffon în Italia? E în locul lui Vialli la echipa națională.

E puțin forțată povestea asta, lucrează totuși la Federație. Poate să i se ceară părerea, e o legendă a fotbalului italian, dar e prea devreme de a se discuta. Cu siguranță e un jucător interesant pentru foarte multe ecghipe, s-a maturizat. Deocamdată, obiectivul lui Dennis e promovarea.

Pentru un fotbalist e foarte importantă continuitatea. Dacă te duci la o echipă foarte mare, poți să nu joci. La orice echipă e concurență. Toate lucrurile astea vor fi cântărite. Deocamdată încă nu e promovată matematic Parma și obiectivul principal acesta este.

Nu cred că a fost nimeni să-l urmărească cu Irlanda de Nord, probabil se vor duce în Spania, pentru că e un meci mult mai interesant contra Columbiei. Da, e cel mai bun sezon din cariera lui Man”, a spus Victor Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

Etichete: serie b , parma , dennis man , transfer dennis man


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât Davos și Coachella. Miliardari și vedete din toată lumea au zburat la Jamnagar, depășind capacitatea micuțului aeroport cu avioanele lor private și zborurile charter. Cu toții au venit să petreacă împreună cu cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, unul dintre cei trei bărbați care joacă un rol fundamental în procesul de transformare a Indiei într-o superputere economică, potrivit CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Foto De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a ieșit de la negocierile pentru Florinel Coman și a dezvăluit totul

Gigi Becali, glumă după glumă: ”Voiam să plec, dar nu mai plec, stau cu Lucescu”

Ce a spus Jude Bellingham, înainte de a-și întâlni fosta echipă în finala Champions League

S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman

Citeşte şi

Exclusiv Marcel Răducanu a fost întrebat despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Cu un an înainte să-i expire contractul cu Parma, Valentin Mihăilă a făcut anunțul

PEROZAlina Pușcău, toată o sclipire, într-o rochie decoltată și paietată, la o petrecere ținută după Met Gala. E senzualitatea în persoană

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Gigi Becali, dezvăluire tare: a băgat 500.000 de euro în campania finei sale! „Nu am nevoie de DNA, o fac publică” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Înjurături de nedescris la Roma: campioana de Grand Slam care i-a făcut zob pe italieni VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”