Dan Petrescu pe banca lui CFR Cluj / Foto: Profimedia

Dan Petrescu a anunțat unde vrea să antreneze: ”Îmi doresc mult să revin”. Ce oferte a refuzat

articol scris de Digi Sport
06.07.2021, 11:22
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dan Petrescu este liber de contract de la începutul acestui an, când s-a despărțit de Kayserispor, și așteaptă oferte din Rusia.

Antrenorul de 53 de ani a transmis că își dorește să revină în Rusia, unde a mai activat la Kuban Krasnodar și Dinamo Moscova. Mai mult, Dan Petrescu a dezvăluit că a fost pe lista unui club important din Rusia, care a ales, însă, un alt tehnician, dar și că are oferte din zona Golfului, cărora nu vrea să le dea curs.

Dan Petrescu așteaptă oferte din Rusia

Sunt conectat încă la fotbalul din Rusia. Urmăresc jocurile și știrile, pentru că vreau să revin în Rusia. Am multe oferte din Golf, dar i-am spus agentului meu că vreau să antrenez în Rusia.

Au fost, recent, contacte cu o echipă mare din Rusia, cineva mi-a promis un loc în Rusia în vara asta, am fost pe lista de candidați, dar în final au ales alt antrenor.

Oricum, nu s-a schimbat nimic, încă îmi doresc mult să revin în Rusia. Opțiuni sunt multe din zona Golfului, dar nu sunt interesat. Vreau să aștept o ofertă din rusia. Dacă nu vine, mă voi relaxa”, a declarat Dan Petrescu, într-un interviu acordat publicației Sportbox, din Rusia.

O echipă mare din Rusia care a schimbat antrenorul în această vară este Spartak Moscova, locul doi în ultimul sezon, care l-a numit de la 1 iunie pe portughezul Rui Vitoria.

Tehnicianul a transmis că, indiferent de numele echipei pe care o va prelua, vrea să aibă în continuare un rol asemănător celui de manager din Premier League, care oferă puterea de a decide cele mai importante aspecte tehnice de la club, inclusiv transferurile.

E important să fie aduși jucătorii pe care îi cer. Așa poți obține rezultate. Mai mult, nu e vorba despre transferuri ale jucătorilor scumpi”, a recunoscut Dan Petrescu.

Dan Petrescu a antrenat în Rusia la Kuban Krasnodar, în două perioade, decembrie 2009 - august 2012 și iunie - octombrie 2016, și Dinamo Moscova, între august 2012 și aprilie 2014.

Etichete: rusia , dan petrescu , oferte dan petrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Galerie Foto Dan Petrescu chiar nu a glumit! I-a pus ”la treabă” pe jucătorii lui CFR Cluj

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă