Dennis Man / Foto: Profimedia Images

Dennis Man ”a lovit” din nou la Parma. ”Bestia” a înscris la șase minute de la intrarea în teren

articol scris de Digi Sport
01.10.2022, 16:45
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Dennis Man (24 de ani) a revenit perfect de la echipa națională a României la Parma, gruparea din Serie B la care este legitimat de la începutul anului 2021.

Dennis Man, gol pentru Parma în meciul cu Frosinone

Dennis Man a înscris pentru Parma în meciul de pe teren propriu cu Frosinone, deși nu a început partida din postura de titular.

Văzut drept unul dintre cei mai valoroși jucători ai echipei din Serie B, Dennis Man a stat pe bancă primele 45 de minute.

Antrenorul Pecchia a decis să mizeze pe român în repriza a doua. Românul a fost introdus pe teren la pauză, iar în minutul 51 și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Dennis Man a avut o misiune ușoară împotriva lui Frosinone. Românul a înscris de la punctul cu var și a dus scorul la 2-0 în partida din Serie B.

Prima reușită a partidei dintre Parma și Frosinone a fost semnată de Tutino, în minutul 45+2, tot din lovitură de la 11 metri. Oaspeții au redus din diferență în minutul 81, prin Moro, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru ”cruciați”

Dennis Man a ajuns la trei goluri în acest sezon pentru Parma, în șapte meciuri în care a fost folosit.

După victoria cu 2-1, Parma a urcat până pe locul șapte în Serie B, unde are în prezent 12 puncte din șapte partide disputate.

Dennis Man poate pleca de la Parma

  • 6.5 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt.

Dennis Man pare mult mai implicat în acest sezon la Parma, în Serie B, însă conducătorii clubului emilian ar fi dispuși să renunțe la fotbalistul român.

Trupa din Serie B vrea minim 11 de milioane de euro în schimbul fotbalistului român, pe care l-a luat în iarna anului 2021 de la FCSB.

Mutarea atacantului la AC Milan ar însemna un câștig și pentru trupa bucureșteană, care și-a păstrat un procent de 5 la sută dintr-un viitor transfer, anunță AS.ro.

Asta ar însemna că dacă gruparea pregătită de Stefano Pioli achită cele 11 milioane de euro cerute de Parma, FCSB ar urma să încaseze aproximativ 550.000 de euro.

Vicecampioana României a primit deja din partea italienilor 13 milioane de euro în care s-a făcut transferul, în ianuarie 2021.

Paolo Maldini, cu ochii pe Dennis Man

Legendarul Paolo Maldini (54 de ani), actualmente director sportiv la AC Milan, este cel care monitorizează cu atenție toți jucătorii  pe care antenorii și scouterii îi propun la club.

Cel mai probabil, în mâinile sale (exceptându-l pe Man) stă și transferul fotbalistului român la Milano.

Pioli monitorizează situația cu mare atenție, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători mai mult sau mai puțin tineri, combinați cu cei cu experiență.

La Parma din 2021, aripa română are un contract ce va expira în iunie 2025. Prin urmare, Parma va avea o poziție de forță în eventualele negocieri cu AC Milan.

Deocamdată, fotbalistul se află sub atenta supraveghere și nu este exclus ca cele două cluburi să ajungă la o înțelgere după Cupa Mondială. Dacă nu pentru un transfer definitiv, măcar pentru un împrumut”, a anunțat seriebnews.com.

Etichete: serie b , parma , dennis man , gol dennis man , frosninone , parma frosinone


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Raul Silva a deschis scorul pentru olteni

Oficial Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League: OUT după 5 ani!

Video Haosul de la FCU Craiova continuă! Și-a făcut praf toți colegii, după eșecul cu UTA: "Jalnici!"

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Citeşte şi

Dennis Man a făcut anunțul! Și-a decis viitorul, imediat după ce a promovat cu Parma

Galerie Foto Mihăilă, lider de galerie după ce Parma a cucerit titlul în Serie B! Dennis Man, și el la înălțime

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”