Dennis Man / Foto: Profimedia

Dennis Man, ”magician” în Italia. ”Încântător, lovitură otrăvitoare”

articol scris de Digi Sport
23.01.2024, 19:34
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Dennis Man (25 de ani) a fost transferat de Parma în iarna anului 2021 de la FCSB în schimbul sumei de 11 milioane de euro, iar în prezent traversează cel mai bun sezon în tricoul italienilor.

Fostul fotbalist de la FCSB este și cel mai bun marcator, și cel mai bun pasator decisiv al Parmei, club care nu ia în calcul să-l piardă pe Dennis Man.

Dennis Man, descris de Gazzetta dello Spor drept ”magician”

  • Cu 11 goluri și șase pase de gol reușite în 20 de meciuri, Dennis Man a devenit un jucător extrem de important pentru echipă, iar Parma vrea să-i prelungească contractul.

Man i-a impresionat pe italieni, iar inclusiv cei de la Gazetta dello Sport i-au dedicat un paragraf românului, în care a fost lăudat la scenă deschisă.

”Te țintește, te driblează și înaintează în bandă, plasează un assist delicios în mijlocul zonei sau termină acțiunea și îl bate pe portarul advers cu un lob încântător sau o lovitură otrăvitoare în diagonală.

Dacă nici el nu e magician... creșterea lui Dennis Man e probabil cea mai bună surpriză a sezonului pentru Parma”, au relatat cei de la Gazzetta dello Sport, potrivit parmalive.com.

Adrian Bernabe: ”Înțelegerea cu un jucător puternic ca Mann devine firească”

  • Adrian Bernabe (22 de ani) și-a făcut junioratul la Barcelona și a evoluat inclusiv la echipa U18 a clubului, iar în 2018 a fost adus de Manchester City. În 2021, ”Cetățenii” l-au cedat la Parma.
  • Adrian Bernabe este unul dintre mijlocașii centrali ai celor de la Parma, iar acesta traversează un sezon bun dacă ne uităm pe cifre. Șase goluri și cinci pase decisive a reușit Bernabe în 22 de meciuri.

Într-un interviu pentru italienii de la tuttomercatoweb, colegul lui Dennis Man, Bernabe a vorbit despre colaborarea sa din ce în ce mai bună cu Dennis Man.

”Înțelegerea cu un jucător puternic ca Mann devine firească. Îi place foarte mult să aibă mingea la picior, dar este foarte rapid și știe să se demarce și în spatele apărării.

Când ajunge mingea la mine, știu că trebuie să îl caut în spatele apărării pentru că poate fi periculos”, a declarat Bernabe pentru italieni.

Etichete: parma , dennis man , gazetta dello sport


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din regiunea Harkov; în estul Ucrainei, Rusiei i-a luat luni de zile ca să obțină aceleași rezultate, relatează BBC. „Nu a fost nicio primă linie de apărare. Rușii au intrat pur și simplu”, a spus un comandant din trupele speciale care au eliberat teritorii vaste în timpul ofensivei surpriză a armatei ucrainene din toamna anului 2022.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Laurențiu Reghecampf a sunat-o pe Anamaria Prodan. Ce au decis cei doi. ”N-are sens”

OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Tottenham - Man. City 0-2, ACUM pe Digi Sport 1. Erling Haaland face ”dubla”. Drăgușin e titular

A cerut să plece de la FCSB, iar Gigi Becali a dat răspunsul pe loc + Jucătorul care ține cu dinții de contract

Ronaldo, tentat să semneze! ”Vă puteți imagina. Audiențele ar putea crește exponențial”

Live Video&Score Real Madrid - Deportivo Alaves 3-0, ACUM, pe DGS 2. Valverde majorează scorul. Prestație foarte bună pentru Ianis Hagi

Citeşte şi

Pe ce loc a încheiat Dennis Man în topul celor mai buni jucători din Serie B, după ce a promovat cu Parma

Exclusiv Marcel Răducanu a fost întrebat despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund

PEROZO fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Edi Iordănescu a decis pentru EURO 2024! Câți fotbaliști neconvocați în preliminarii ia și cine e pe lista de urgență? citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”