George Puşcaş a marcat 11 goluri pentru Reading /FOTO:Getty Images)

Video George Puşcaş şi-a reglat tirul! Atacantul român a marcat pentru a doua etapă la rând pentru Reading

15.02.2020, 18:49
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

George Puşcaş revine în graţiile fanilor lui Reading - atacantul român a marcat din nou pentru The Royals. De această dată, Puşcaş a reuşit să înscrie în deplasare pe terenul lui Sheffield Wednesday unde a majorat diferenţa la 2-0 pentru echipa sa.  

Vârful de 23 de ani a dat gol şi etapa trecută din penalty în eşecul de pe teren propriu cu West Bromwich Albion. Puşcaş a fost din nou titular pe Hillsborough şi golul a venit în minutul 72 după o deviere subtilă după un şut puternic al lui Yiadom.

Vezi aici golul marcat de George Puşcaş:

A fost al 7-lea gol al lui Puşcaş în Championship. Reading conducea din prima repriză, iar din minutul 48 Sheffield Wednesday rămăsese cu un om mai puţin. Românul a fost schimbat în minutul 83 cu Baldock, cel care avea să stabilească scorul final, 3-0 pentru Reading, dintr-o lovitură de la 11 metri. A fost primul succes în ultimele 8 meciuri de campionat pentru echipa lui George Puşcaş.

”Multe cluburi din Turcia au fost interesate de el”

Nu trebuie uitat faptul că Pușcaș este cel mai scump transfer din istoria clubului Reading. Oficialii englezi nu se gândesc să-l vândă pe o sumă egală sau mai mică decât cea plătită pentru transferul de la Inter, adică șapte milioane de lire sterline. Jurnalistul Jonathan Low nu crede că atacantul român ar putea pleca de la Reading în viitorul apropiat:

”Mă îndoiesc de asta. A semnat un contract valabil pe cinci ani vara trecută. Multe cluburi din Turcia au fost interesate de el dar Reading nu vrea să-l vândă. Au cheltuit 7 milioane de lire pentru transfer și nu vor să scape de el pentru mai puțin. Dacă vor avea o ofertă bună ar putea să se gândească la asta. Nu vor să-și ia banii înapoi și mă îndoiesc că vreo echipă ar face asta”.

Pușcaș beneficiază în continuare de încrederea antrenorului Mark Bowen. Low a observat schimbări la jucătorii lui Reading după instalarea antrenorului de 56 de ani pe banca tehnică, în luna octombrie: ”Evident că e puțin frustrat din cauza lui, dar vrea să-i dea mai mult timp și mai multe jocuri la dispoziție. Bowen s-a descurcat bine de când a preluat echipa și a reușit să scoată ce e mai bun de la jucători, atât din punct de vedere individual cât și ca echipă. Are în continuare de muncit cu Pușcaș”.

Etichete: george puscas , gol george puscas , george puscas reading


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

Parma a promovat în Serie A! Echipa lui Pușcaș nu a putut să amâne sărbătoarea lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

George Pușcaș a fost operat! Cât lipsește internaționalul român

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură