Karim Benzema / Foto: Profimedia

Israelienii nu îl ”slăbesc” pe Karim Benzema! Ce au scris după ce francezul a bifat primul autogol din carieră

articol scris de Digi Sport
21.10.2023, 16:30
  • Fotbal Feminin: România - Bulgaria, vineri, 19:00, DGS 1

  • Media: Fotbal European, vineri, 21:30, DGS 1

Karim Benzema (35 de ani) a avut parte de o săptămână complicată! Francezul s-a aflat în mijlocul unui scandal în țara sa, după ce și-a manifestat susținerea pentru palestinienii din Fâșia Gaza, în urma conflictului din Israel.

Fostul căpitan al lui Real Madrid a fost acuzat de mai mulți politicieni francezi că are legături cu Frăția Musulmană și s-a cerut chiar anularea cetățeniei franceze. În final, totul a culminat cu o premieră negativă a lui Benzema, primul autogol din carieră.

Israelienii l-au ironizat pe Karim Benzema, după ce ”francezul” a bifat primul autogol din carieră

Jurnaliștii din Israel nu au ezitat să îl ”taxeze” pe Karim Benzema, după ce francezul și-a arătat susținerea față de palestinienii din Fâșia Gaza, în urma conflictului declanșat de gruparea teroristă Hamas.

Ai râs, ai încasat-o”, au titrat jurnaliștii de la sport.5.co.il.

Apoi, israelienii au vorbit din nou despre acuzațiile pe care Karim Benzema le-a primit în urma mesajului de susținere pentru palestinienii din Fâșia Gaza, dar și despre autogolul din meciul cu Al-Taawon.

După ce i-a susținut pe palestinieni, starul lui Al Ittihad a înscris primul autogol din carieră. Karim Benzema probabil nu va uita niciodată această săptămână, care a început cu sprijinul acordat grupării Hamas, atunci când a scris ’Rugăciunile noastre se îndreaptă spre rezidenții din Gaza, care suferă în urma bombardamentelor care nu cruță nici femeile, nici copiii”, ceea ce a provocat o furtună imensă și a atras multe critici în Franța, unde ministrul de interne l-a acuzat că are legături cu Frăția Musulmană.

Astăzi (n.red. vineri) s-a mai adăugat un moment pe care francezul va dori să îl uite cât mai repede. Starul lui Ettihad a încercat să respingă un corner, dar, în loc să îndepărteze pericolul, a bifat primul autogol din carieră”, au mai notat israelienii.

Avocatul lui Karim Benzema a anunțat că fotbalistul îl dă în judecată pe ministrul de interne al Franței

Karim Benzema nu a comentat în urma acuzațiilor care i-au fost aduse, însă replica a venit din partea avocatului său, Hugues Vigier.

Este complet fals! Karim Benzema nu a avut niciodată vreo legătură cu această organizație”, a declarat avocatul lui Karim Benzema, citat de Le Parisien.

Hugues Vigier a anunțat că Benzema este gata să îl acționeze în instanță pe ministrul de interne al Franței.

Luăm în considerare să îl acționăm în instanță pe ministrul în exercițiu, pentru manipularea informațiilor, pentru defăimare și pentru jigniri, pentru că această legătură inexistentă cu Frăția Musulmană despre care vorbește el este prezentată cu un evident caracter jignitor. Este inacceptabil pentru cei din conducerea țării să creadă că pot face orice din pur oportunism.

Să te rogi pe 15 octombrie pentru civilii afectați de bombardamentele care nu cruță nici copiii, nici femeile nu reprezintă nici propagandă pentru Hamas, nici complicitate cu teroriștii.

Îmi place să cred că este o compasiune normală în fața a ceea ce mulți au descris ca fiind crime de război, referitor la ce se întâmplă în Gaza, dar asta nu exclude cruzimea actelor teroriste de pe 7 octombrie.

Cu acești termeni folosiți împotriva lui, Nadine Morano și Frank Tapiro au provocat un atac profund și insuportabil pentru onoarea sa”, a spus Hugues Vigier.

În plus, avocatul fostului căpitan al lui Real Madrid a transmis că și senatoarea Valerie Boyer va fi dată în judecată. Aceasta a cerut să îi fie retrasă cetățenia franceză lui Karim Benzema și să îi fie luat Balonul de Aur.

O asemenea măsură, imposibil de luat împotriva unui nativ din Franța cu părinți francezi ar aduce aminte Europei de Germania nazistă”, a continuat Vigier.

Etichete: israel , karim benzema , autogol , al ittihad , palestina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Donald Trump este primul fost președinte american condamnat. Juriul l-a găsit vinovat în procesul Stormy Daniels

Juriul din cadrul procesului Stormy Daniels al fostului președinte al SUA, Donald Trump, a ajuns la un verdict, joi noapte, după două zile de deliberări. Juriul new-yorkez a deliberat vreme de 11 ore pe parcursul a două zile. În urma acestui verdict, judecătorul de proces, Juan Merchan, urmează să stabilească pedeapsa pe care va trebui să o ispășească Donald Trump. Fostul președinte american e pasibil de închisoare sau de amendă. Donald Trump a fost găsit vinovat pentru toate cele 34 capete de acuzare. Juriul a ajuns la acest verdict cu unanimitate, așa cum prevăd regulile procesului. Judecătorul Juan Merchan a stabilit că sentința va fi anunțată în data de 11 iulie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Figo nu a venit! Ronaldinho cerea 150.000€”. Gică Popescu a vorbit despre absenții de la meciul Generației de Aur

”Lupta rușinii” a fost dusă la un nivel extrem, la București! Momente și imagini neverosimile, în Sala Polivalentă

Exclusiv Fiorentina l-a informat pe Gigi Becali despre Louis Munteanu: ”Mi-au zis”

Foto Cum a reacționat Will Smith când s-a întâlnit cu cea mai frumoasă atletă din lume. Ce i-a cerut aceasta

Răzvan Lucescu, la negocieri! Clubul care vrea să-l ia de la PAOK și suma pentru care s-ar face mutarea

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Subiect închis!”. Răzvan Lucescu a anunțat în direct la TV unde nu ar antrena niciodată și Gabi Balint a intervenit

Video Exclusiv Dragoș Grigore a primit o întrebare și au urmat hohote de râs în direct

Exclusiv Răzvan Lucescu a spus care este fotbalistul ”fabulos” pe care Edi Iordănescu nu l-a convocat pentru EURO

Fotbalistul cu un meci pentru naționala României, la un pas de transferul carierei. Prețul: 7.500.000€

Citeşte şi

Al-Ittihad vrea să îl transfere pe ”eroul” lui Real Madrid din semifinalele Champions League

Karim Benzema s-a săturat și vrea să plece! Posibilă destinație surprinzătoare

PEROZIrina Shayk, în cei mai scurți pantaloni, a defilat pe stradă ca pe podium. Picioarele lungi s-au văzut în toată splendoarea

FILM NOWEva Mendes, frumusețe atemporală. Fanii, uimiți de cum arată partenera lui Ryan Gosling la 50 de ani

Dinamo și Farul lui Hagi, la un pas să rateze unul dintre cei mai valoroși jucători din Superliga! Culisele negocierilor citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep va juca la turneul din România! A primit deja wild-cardul citeşte ştirea pe ziare.com

Transformarea extraordinară a lui Radu Mazăre, în închisoare. Cum a ajuns să arate fostul edil al Constanței citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare la ea în curte

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare la ea în curte

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”