Tevez n-a vrut să intre pe teren la un meci cu Bayern: Man City l-a amendat cu 500.000 de lire şi l-a exilat 5 luni

Kepa nu e primul jucător care a ignorat decizia de schimbare luată de antrenor

25.02.2019, 12:13
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Maurizio Sarri a avut parte de cea mai mare umilinţă la finala Carabao Cup, Manchester City-Chelsea 4-3 la penalty-uri. Nu este vorba despre înfrângere, ci de modul în care a refuzat portarul Kepa Arrizabalaga să fie înlocuit de Willy Caballero. Scena a provocat o mulţime de reacţii, iar toţi cei care au vorbit despre situaţie l-au criticat extrem de dur pe cel mai scump portar din lume, cumpărat de Chelsea cu 80 de milioane de euro! Însă, mulţi i-au transmis şi lui Sarri că ar trebui să demisioneze, că nu mai are autoritate.

Totuşi, Kepa nu e primul jucător cu o astfel de atitudine, iar antecedentul este destul de proaspăt.

Lukasz Fabianski a reacţionat la fel cum a făcut-o Kepa

N-a trecut prea multă vreme de la momentul în care Lukasz Fabianski a procedat cam la fel ca portarul londonezilor. În 2017, polonezul s-a ciocnit în minutul 81 cu Vincent Janssen, de la Tottenham. Deşi managerul Paul Clement pregătise deja schimbarea, Fabianski a insistat că se simte bine şi că vrea să stea în poarta lui Swansea, deşi rezerva Kristoffer Nordfeld era gata de joc.

În minutul 86, Fabianki a refuzat din nou să iasă de pe teren, iar Clement a renunţat să-l mai schimbe. În acel moment, Swansea avea 1-0, iar la finalul partidei, Tottehnam a câştigat cu 3-1!

Nici Les Sealey, portarul lui Manchester United, nu a vrut să iasă de pe teren tot într-o finală de Cupă a Ligii în 1991. El a ţinut morţiş să rămână pe teren la Sheffield-Manchester United 1-0. Însă a fost lăudat pentru spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă. În minutul 78 s-a accidentat rău la genunchi, dar pentru că pe bancă nu avea rezervă de portar, a refuzat să fie înlocuit cu un jucător de câmp. Nu a mai primit gol, însă scorul era 1-0 pentru Sheffield şi aşa s-a şi încheiat.

Carlos Tevez l-a ignorat pe Roberto Mancini la Manchester City

Un nume celebru, Carlos Tevez, a fost acuzat de Roberto Mancini că a refuzat să vină la schimbare, să intre pe teren la meciul din Liga Campionilor cu Bayern Munchen, în 2011. A fost startul unei relaţii tensionate între Mancini şi Tevez, care a culminat cu o amendă de 500.000 de lire şi trimiterea la echipa secundă pentru 5 luni.

La fel ca Tevez a procedat şi Nikola Kalinic. Croatul a fost trimis acasă de selecţionerul Zlatko Dalic de la Campionatul Mondial din 2018, deoarece a refuzat să intre la un moment dat pe teren la meciul cu Nigeria, supărat că nu a fost titular.

Manchester City a câştigat Cupa Ligii. Mai luptă pentru titlu, Cupa Angliei şi Liga Campionilor

Manchester City a câștigat Cupa Ligii Angliei, după 4-3 la loviturile de departajare cu Chelsea. Un moment rar întâlnit pe terenul de fotbal s-a petrecut aseară, în minutul 120, chiar înainte de penalty-uri: Kepa Arrizabalaga a refuzat să iasă de pe teren, în momentul în care a fost anunțată schimbarea sa de la margine.

Imediat după meci, deși echipa sa pierduse și el se afla în centrul unui scandal uriaș, Kepa Arrizabalaga a mai făcut un gest care lasă loc multor interpretări: a făcut cu ochiul în momentul în care a trecut prin fața camerei de luat vederi.

Etichete: carlos tevez , manchester city chelsea , fabianski , maurizio sarri , kepa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Citeşte şi

Manchester City a învins Chelsea și s-a calificat în finala FA CUP. Bernardo Silva a marcat singurul gol

Video Bernardo Silva, ”trădat” de un gol marcat acum 5 ani! Lunin a aflat și l-a ridiculizat la penalty-uri

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”