Festivitatea de premiere a titlului cucerit de Al-Nassr U13 / Foto: Twitter @AlNassrFC

Video "L-a făcut de râs": Cristiano Ronaldo Junior nu și-a salutat nici măcar tatăl la festivitatea de premiere!

articol scris de Digi Sport
18.02.2024, 13:34
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

La puțin de o săptămână după ce Cristiano Ronaldo (39 de ani) a făcut un gest incalificabil la finalul meciului dintre Al-Nassr și Al-Hilal, scor 0-2, fiul său cel mare a ajuns și el ținta criticilor. 

Cristiano Ronaldo Junior, poreclit "Cristianinho", a fost legitimat la juniorii arabilor odată cu transferul tatălui său la echipa mare. Între timp, Al-Nassr U13 a cucerit campionatul, iar pe stadion a avut loc un moment special. 

Cristiano Ronaldo Junior nu i-a salutat pe fotbaliștii lui Al-Nassr

Noii campioni au fost tratați ca niște adevărate vedete pe Kingdom Arena - au ieșit de la vestiare înconjurați de artificii, iar la centru erau așteptați de antrenorul și jucătorii echipei mari, printre care și Ronaldo senior. 

Colegii lui Cristianinho s-au așezat în șir indian și au bătut palma cu fiecare dintre fotbaliștii echipei mari, însă fiul lui CR7 a trecut pe lângă ei, fără să salute pe nimeni (00:15 în videoclipul de mai jos). 

În momentul în care l-a văzut, Ronaldo s-a schimbat la față și i-a reproșat ceva fiului său, care s-a oprit să îl asculte, dar apoi și-a văzut de drum. 

Momentul a fost comentat de jurnaliștii britanici de la Goal, care au tras concluzia că Ronaldo Junior și-a făcut de râs tatăl prin acest comportament. 

Asta le întrece pe toate! Cristiano Ronaldo, gest incalificabil sub ochii a 26.000 de oameni

Galerie Foto

Ronaldo a fost titular în meciul amical disputat de Al-Nassr cu Al-Hilal, scor 0-2, pe Kingdom Arena din Riyadh, stadion cu o capacitate de 26.000 de locuri, umplut până la refuz. 

Cel mai bine plătit sportiv al lumii în 2023, care și-a aniversat ziua de naștere luni, a fost provocat din nou de suporterii echipei adverse. Se întâmplă constant de când s-a transferat în Golf, iar de cele mai multe ori CR7 le-a făcut semn să tacă, însă de data asta gestul său a fost lipsit total de respect, mai ales pentru clubul Al-Hilal. 

La finalul meciului, în timp ce se îndrepta către vestiare, mai mulți suporteri ai lui Al-Hilal au început să arunce cu tricourile echipei preferate în Ronaldo. 

Atacantul portughez s-a oprit, a luat unul dintre ele și l-a dus în zona intimă, iar apoi l-a aruncat înapoi în tribune. Momentul petrecut în urmă cu aproximativ 10 ore s-a viralizat instant și face acum înconjurul lumii. 

Etichete: cristiano ronaldo , al nassr , cristiano ronaldo junior


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Secretele lui Cristiano Ronaldo. Cum se menține în formă la 39 de ani

Cum l-a numit presa britanică pe Adrian Mutu, după ce "Briliantul" s-a pozat cu Cristiano Ronaldo

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian