Matthijs de Ligt a sperat până în ultima clipă că va putea juca pentru Barcelona

La un pas de Juve, De Ligt a sperat până în ultima clipă că va juca la Barça! Ce i-au transmis catalanii

26.06.2019, 10:12
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Matthijs de Ligt (19 ani) a reprezentat unul dintre cele mai controversate subiecte pe piața transferurilor din această vară. După sezonul excepțional reușit de olandez, în care a ajuns cu Ajax până în semifinalele Champions League, unde a ratat calificarea în finală în ultima secundă în fața celor de la Tottenham, dar și cu naționala Olandei în finala Ligii Națiunilor, unde Portugalia lui Cristiano Ronaldo s-a impus cu 1-0, De Ligt a fost asaltat cu oferte.

Olandezul a fost curtat de Barcelona, Manchester United, PSG și Juventus. După ce presa îl dădea drept jucător al catalanilor, campionii Franței și Italiei au oferit salarii mult mai mari pentru căpitanul lui Ajax. În cele din urmă, decizia ar fi aparținut mai mult lui Mino Raiola, agentul lui De Ligt, care ar urma să încaseze cel mai mare comision de la Juventus, așa că destinația fotbalistului de 19 ani pare a fi ”Bătrâna Doamnă”.

Matthijs de Ligt își dorește să joace la Barcelona, dar nu vrea să renunțe la o parte din salariu

Totuși, cu un picior și jumătate la echipa din Torino, De Ligt a forțat până la final o ofertă de la Barcelona. Olandezul a sperat ca clubul de pe Camp Nou să egaleze oferta lui Juve, iar în aceste condiții nu s-ar mai fi pus problema ca De Ligt să joace în altă parte. Familia și iubita lui Matthijs își doresc ca acesta să evolueze la Barcelona, dar decizia se pare că aparține în mare parte agentului.

De Ligt și-a exprimat de mai multe ori dorința de a juca pentru formația blaugrana, dar nu a dorit să renunțe la o parte din salariu. La Barcelona, căpitanul Olandei ar fi câștigat 6,5 milioane de euro, la fel ca Frenkie de Jong, în timp ce la Juventus salariul ar depăși 10 milioane de euro. Oficialii catalani l-au anunțat că oferta rămâne cea inițială și că nu au de gând să ducă un război al ofertelor cu PSG și Juve.

Decizia lui De Ligt este așteptată în zilele care urmează

Barcelona a fost uimită de faptul că De Ligt i-a contactat din nou, ținând cont că negocierile erau blocate. Catalanii consideră că decizia tânărului jucător de a merge la Juventus este greșită, dar nu intenționează să îi plătească salariul cerut pentru a-l aduce pe Camp Nou, pentru că acest lucru ar declanșa un adevărat cutremur în vestiarul echipei. 

Se pare că De Ligt are de gând să își facă publică decizia în următoarele zile și va explica motivele pentru care va semna cu o echipă sau alta.

Etichete: juventus , barcelona , psg , mino raiola , matthijs de ligt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu, impresionat de DOUĂ aspecte după Dortmund-PSG 1-0. ”119 km alergați / A fost superior”

După ce PSG a fost învinsă de Dortmund, Luis Enrique a mai venit cu o veste proastă: ”Nu pare foarte bine”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă