Max Allegri o antrenează din nou pe Juventus / Foto: Getty Images

Max Allegri, ușurat de plecarea lui Cristiano Ronaldo: ”Obiectivele personale au fost lăsate deoparte! Suntem mai echipă”

articol scris de Digi Sport
18.02.2022, 20:44
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Antrenorul celor de la Juventus Torino, Massimiliano Allegri (54 de ani) a făcut o comparație între atmosfera din cadrul lotului în perioada 2014-2019 și cea de acum, din momentul reinstalării sale, în mai 2021.

Cel două perioade pot fi redenumite simplu: ”era Cristiano Ronaldo” și ”era după plecarea lui Cristiano Ronaldo”. Coincidență sau nu, Max Allegri consideră că perioada după vânzarea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United este una în care jucătorii au înțeles că echipa este mai importantă decât individul, iar jocul colectiv s-a îmbunătățit considerabil.

Max Allegri, ”săgeți” către Cristiano Ronaldo!

Presa internațională a speculat imediat faptul că declarația lui Max Allegri se referă la Cristiano Ronaldo, chiar dacă italianul nu i-a rostit numele. Cu toate acestea, Allegri a lăsat de înțeles că perioada actuală este una mai bună, cu un vestiar mai liniștit și mai sudat, fără egoismul portughezului în joc.

Cred că obiectivele personale au fost lăsate deoparte și există o concentrare mai mare pe jocul de echipă. Am lucrat împreună timp de șase sau șapte luni până la momentul actual. Ne cunoaștem unul pe altul puțin mai mult, ne simțim mai mult ca o echipă”, a declarat Massimiliano Allegri, la o conferință de presă, conform Daily Mail.

Chiar dacă a vorbit la superlativ de jucătorii săi, rezultatele din ultima perioadă nu-i susțin afirmațiile. Juventus Torino este doar pe locul 4 în Serie A, cu 46 de puncte adunate în 25 de etape.

Pentru Juventus Torino, Cristiano Ronaldo a marcat 101 goluri și a oferit 22 de pase decisive, în 134 de meciuri în toate competițiile.

Leonardo Bonucci, de aceeași părere cu Max Allegri!

Max Allegri nu este primul care vorbește de un efect negativ al lui Cristiano Ronaldo în vestiar. Fundașul Leornardo Bonucci a declarat și el, în luna octombrie, că Juventus a greșit când l-a adus pe lusitan la echipă.

În trecutul apropiat am pierdut această caracteristică [jocul colectiv] la Juve, jucam cu un campion imens precum CR7 și voiam să îl punem într-o poziție în care să se descurce întotdeauna, gândindu-ne că ne poate rezolva toate meciurile. Sezonul acesta redescoperim smerenia corectă care să ne ajute să redobândim victoria”, declarat Bonucci, pentru Sky Sport Italia.

Etichete: cristiano ronaldo , juventus torino , max allegri , leonardo bonucci


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Dinamo - Csikszereda 0-0, ACUM pe DGS 1. Ocazii peste ocazii ratate de ”Câini”

OUT de la Tottenham! Fundașul o părăsește pe Spurs, dar va rămâne în Premier League

Exclusiv Ionel Dănciulescu nu s-a abținut: ”Aș vrea să văd demisiile pe masă”

Cum a reacționat Răzvan Lucescu în momentul în care a aflat că poate da peste FCSB în preliminariile Champions League

Citeşte şi

Secretele lui Cristiano Ronaldo. Cum se menține în formă la 39 de ani

Foto Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”