Denis Alibec, atacantul Astrei / Foto: Sport Pictures

"Ne-am înțeles cu Alibec!". Anunțul făcut în Turcia despre transferul atacantului de la Astra

articol scris de Digi Sport
25.08.2020, 12:23
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Denis Alibec (29 de ani) are șanse foarte mari să plece de la Astra Giurgiu în această vară, iar destinația cea mai probabilă pentru atacant este Turcia.

Internaționalul român este dorit atât de Gaziantep, cât și de Samsunspor, însă vicepreședintele echipei lui Marius Șumudică anunță că s-a înțeles deja cu Alibec în privința salariului și a celorlalte detalii.

Vicepreședintele lui Gaziantep anunță că s-a înțeles cu Denis Alibec

Totuși, ultimul cuvânt în realizarea afacerii îl va avea patronul de la Astra, Ioan Niculae, care și-ar dori o sumă de transfer mai mare.

"Alibec este un jucător bun, iar noi am făcut o ofertă. Ne-am înțeles cu jucătorul, dar așteptăm răspunsul clubului. I-am făcut o ofertă foarte bună, iar clubul nostru este unul care plătește salariile la timp", a declarat Muslum Ozmen, vicepreședintele lui Gaziantep, potrivit Milliyet.

Patronul Astrei nu vrea să-l vândă pe Denis Alibec cu mai puţin de un milion de euro, deşi riscă să rămână cu jucătorul în condiţiile în care românul a ajuns la 29 de ani. Chiar dacă Bogdan Andone şi Dani Coman cred că Alibec trebuie să plece pentru că nu se mai poate concentra, Niculae refuză afacerea!

Gaziantep oferă 600.000 de euro, iar Şumudică garantează cu salariul său

Clubul la care activează Marius Șumudică a făcut o ofertă de 600.000 de euro pentru Denis Alibec, iar Astra ar urma să primească și 30% dintr-un viitor transfer. Salariul atacantului ar fi sub 70.000 de euro.

"Oferta este de 600.000 de euro și 30% dintr-un viitor transfer, dacă pleacă în următorii trei ani. Pentru Denis ar fi de aproximativ 500.000 de euro, plus bonusuri. Nu am primit niciun răspuns. Eu cred mult în Denis și pentru el am refuzat jucători de clasă.

Am fi dat 800.000 de euro, dar el mai are un an de contract. Peste patru luni poate semna cu orice echipă, îl luăm liber. Nu pot să le cer șefilor să facă un efort. Astra primește și 30% dintr-un viitor transfer. Alibec se poate vinde pe 3-4 milioane de euro și Astra mai ia câteva sute de mii de euro. Am zis că renunț la salariul meu dacă nu dă 12 goluri sau 12 pase de gol.

Aici sunt bonusuri multe, la victorie, la gol și la pasă de gol. Alibec ar putea ajunge la 6-700.000 de euro pe an. Dar nu le fac eu celor de la Astra strategia”, a declarat Șumudică la emisiunea „Fotbal Club”, la Digi Sport.

Samsunspor a trimis un avion la Bucureşti după Alibec

Samsunspor este gata să-i ofere un salariu de 70.000 de euro pe lună lui Denis Alibec, iar Astrei 800.000 de euro. Pentru a dovedi că oferta este concretă, turcii au şi trimis un avion după el la Bucureşti, vineri, în speranţa că Astra îl va lăsa să meargă în Turcia pentru vizita medicală.

Sperau şi ca jucătorul să nu evolueze cu FCSB, scor 0-3, dar Denis a ţinut să intre pe teren.

Doar că Ioan Niculae vrea să recupereze măcar milionul de euro plătit lui Gigi Becali pe jucător. Chiar şi cu riscul de a pierde toţi banii pentru că Alibec va intra la iarnă în ultimele şase luni de contract şi va putea semna cu oricine.

Etichete: ioan niculae , denis alibec , astra giurgiu , samsunspor , gaziantep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Foto Afacerea de 10 milioane de euro de la Arena Națională de care s-a ales praful

Nu a mai jucat de nouă luni, iar Carlo Ancelotti l-a anunțat titular: ”Suntem cu toții încântați”

Citeşte şi

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Avertisment pentru Denis Alibec, înainte de posibilul transfer la FCSB: ”Va păți exact ca data trecută”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vine pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”