Ianis Hagi a fost foarte dorit de Omypique Marseille, dar francezii au mari probleme financiare

O fostă câștigătoare de Champions League l-a dorit mult pe Ianis Hagi, dar a ratat transferul din cauza lipsei de fonduri

16.07.2019, 11:53
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Olympique Marseille a fost echipa care l-a dorit foarte mult pe Ianis Hagi (20 de ani), însă problemele financiare de la formația din Franța au stat în calea realizării transferului, au scris cei de la L'Equipe.

Francezii sunt nevoiți să vândă unii dintre jucători înainte de a achiziționa unii noi, din cauza problemelor cu banii. Se pare că Marseille era foarte bine poziționată în cursa pentru semnătura lui Ianis, însă a trebuit să renunțe la tentativa de a-l cumpăra pe mijlocașul Viitorului, din cauza lipsei de fonduri.

Ianis Hagi a semnat cu Genk 

În cele din urmă, Ianis Hagi a semnat cu Genk, campioana Belgiei. Mijlocașul va avea ocazia să joace în grupele UEFA Champions League, în direct la Digi Sport.

Ianis Hagi a semnat un contract valabil până în 2024 și, potrivit jurnaliștilor din Belgia, Genk a plătit pentru Ianis Hagi 8 milioane de euro, cu bonusuri incluse.

"Ianis este un fotbalist extrem de tehnic, lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare, are o tehnică excelentă de lovire și o tehnică unică de executare a loviturilor libere. Este creativ, mereu dispus să se arate la joc”, este caracterizat Ianis Hagi pe site-ul oficial al campioanei Belgiei. Ianis Hagi a efectuat și testele fizice.

Gică Hagi nu s-a înțeles cu Spartak Moscova

Se pare că Hagi ar fi primit o ofertă de 10 milioane și de la Spartak Moscova, însă fostul mare jucător român a refuzat-o. Potrivit presei din Rusia, Gică Hagi ar fi solicitat 12 milioane de euro și un salariu de două milioane de euro pe an pentru Ianis. În presă au mai apărut și variantele Barcelona, Sevilla, Anderlecht și Ajax. De altfel, presa din Olanda l-a acuzat pe Gică Hagi că s-a folosit de numele lăncierilor pentru a forța transferul lui Ianis Hagi la o echipă din Europa. 

Etichete: hagi , olympique marseille , champions league , marseille , ianis hagi , ianis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Fulkurg a deschis scorul împotriva Parisului!

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Video Lovitura primită de PSG în prima repriză a meciului cu Borussia Dortmund

Citeşte şi

Video ”Ascultă tactica”. Muller și Tchouameni au stârnit hohote de râs, după Bayern - Real 2-2

Video Ce reacție a avut Florentino Perez, după golul de 2-2 marcat de Vinicius

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă