Foto OFICIAL! Găman a plecat de la FCSB și a semnat cu Al Shabab. Motivul despărțirii

23.06.2018, 14:41
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Valerică Găman (29 de ani) n-a rezistat decât jumătate de sezon la FCSB. Fundașul central, care mai avea contract cu roș-albaștrii până în vara lui 2019, a semnat un contract cu arabii de la Al Shabab, echipă antrenată de către Marius Șumudică (47 de ani), așa cum digisport.ro v-a anunțat în EXCLUSIVITATE încă din cursul serii de vineri. Internaționalul român a acceptat oferta grupării din Arabia Saudită, după ce a realizat că nu mai este dorit de către conducerea roș-albaștrilor. Găman a semnat deja cu saudiții, după ce a efectuat vizita medicală. ”Welcome Valerica Gaman”, au titrat cei de la Al Shabab pe twitter.

Ce a dus la ruptura dintre cele două părți? Găman, care nu a reușit să-l impresioneze pe Nicolae Dică (38 de ani) la antrenamentele din sezonul trecut, motiv pentru care a fost mai mult rezervă, a făcut o declarație, după eșecul de la Iași, scor 1-0, care i-a scos din minți atât pe Gigi Becali, cât și pe Dică.

”Găman, mai avem contract cu el, dar a spus şi el nişte lucruri care m-au deranjat. Când am mâncat bătaie la Iaşi, le-a zis masorilor: 'V-a văzut Dumnezeu! Credeţi că Dumnezeu doarme?' Cu alte cuvinte pe el nu-l interesa de echipă ci că nu joacă el. Nu poţi să câştigi cu o echipă în care e fiecare pentru el. Cert este că vor pleca 5-6 jucători”, a dezvăluit Gigi Becali, la finalul meciului cu Astra, scor 1-0, de pe ”Arena Naţională”, din ultima etapă.

Fostul jucător al Craiovei şi al Astrei înainte să plece în Turcia, la Karabukspor a revenit în iarnă în România, la FCSB, şi se anunţa o achiziție excelentă. Dar a jucat foarte puţin şi nu a impresionat deloc: doar 7 meciuri, fără nicio realizare.

După plecarea lui Găman, Nicolae Dică nu se mai poate baza în centrul defensivei decât pe Bogdan Planic şi pe Mihai Bălaşa. La nevoie, Marko Momcilovic poate deveni varianta de urgenţă. 

Lotul FCSB prezent la Brașov: Bălgrădean, Andrei Vlad, Răzvan Ducan (portari) - Pintilii, Moruțan, Robert Ion (U19), Ovidiu Popescu, Florinel Coman, Florin Tănase, Cană (U19), Băciuț (U19), Cristi Dumitru (U19), Găman, Daniel Toma (U19), Momcilovic, Planic, Morais, Bălgrădean, Ianis Stoica, Lucian Filip, Bălașa, Man, Daniel Benzar, Romario Benzar, Budescu, Nedelcu, Qaka și Gnohere.

Al doilea stagiu de pregătire se va desfăşura în perioada 1-14 iulie, în Apeldoorn, Olanda, antrenamentele formaţiei FCSB fiind programate la baza WWNA, din localitatea Wenum-Wiesel aflată în apropiere.

În Olanda, FCSB va disputa patru partide amicale. Cu Ajax Amsterdam, pe 7 iulie, de la 20:00 (ora României), în localitatea Hattem și cu PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, pe 9 iulie. A treia partidă de pregătire va fi în compania lui FC Bruges, campioanei Belgiei. Astfel, vicecampionii s-ar putea întâlni cu Dorin Rotariu, jucător care va reveni la Bruges, după împrumutul la Mouscron. Al patrulea amical urmează să fie anunţat ulterior.

Cantonamente FCSB:

15-28 iunie, Braşov

1-14 iulie, Apeldoorn

FCSB va juca 4 amicale în stagiul de pregătire pe care îl va efectua luna viitoare, în Olanda. Astfel, roș-albaștrii și-au perfectat încă o partidă de verificare, în compania celor de la Al Gharafa. 
FCSB se va pregăti la baza WWNA, din Wenum-Wiesel, și va juca împotriva unor echipe după cum urmează:

– 4 IULIE – FCSB – CLUB BRUGGE KV – 19:00 – GARDEREN
– 7 IULIE – FCSB – AFC AJAX – 20:00 – HATTEM
– 9 IULIE – FCSB – PAOK FC – 20:00 – WWNA
– 13 IULIE – FCSB – AL GHARAFA SC – 19:00 – WWNA

CITEȘTE ȘI

  1. VIDEO Plusurile FCSB după primul amical: noul sistem de joc și Moruțan. ”E preferatul meu!”
  2. EXCLUSIV ”Jucătorii văd și este dificil!” Decizia care poate destabiliza vestiarul FCSB

Etichete: gaman , gaman transfer , gaman fcsb , gaman al shabab , plecare gaman fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

MERCATO 2022 | Toate transferurile verii sunt AICI!

MERCATO în Europa | Toate transferurile din vara lui 2020 sunt AICI. Juventus l-a luat pe Federico Chiesa de la Fiorentina

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”