Luis Enrique, selecționerul Spaniei / Foto: Getty Images

Video Reacția lui Luis Enrique, după ce Sergio Ramos a ratat două penalty-uri într-o repriză

articol scris de Digi Sport
15.11.2020, 13:53
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Echipa națională a Spaniei a terminat la egalitate, 1-1, partida cu Elveția, din Liga Națiunilor. Sergio Ramos a ratat două lovituri de pedeapsă, chiar în ziua în care a devenit cel mai selecționat jucător european.

Selecționata "Furia Roja" a pierdut primul loc în grupa 4 din Liga Națiunilor, în urma remizei din Elveția. Ibericii sunt nevoiți să învingă Germania în ultimul joc al grupelor pentru a-și asigura prezența în Final Four-ul competiției.

Sergio Ramos, un specialist al loviturilor de la 11 metri, a ratat de două ori de la punctul cu var, într-un joc în care a stabilit un record fantastic: a ajuns la 177 de selecții la națională și l-a depășit pe legendarul Gianluigi Buffon în topul celor mai selecționați jucători europeni. Ratările lui Ramos puteau aduce al doilea eșec din acest an al Spaniei, dar Gerard Moreno a egalat în minutul 89 și a salvat un punct pentru naționala iberică.

La finalul partidei, Luis Enrique, tehnicianul Spaniei, i-a luat apărarea căpitanului său: "Statisticile lui Sergio la penalty-uri sunt extraordinare. Dacă ar fi existat al treilea penalty, tot el l-ar fi executat. Ar fi incorect să îl criticăm acum pe Sergio Ramos. Există o listă de jucători care execută penalty-urile, Ramos este primul şi le-ar fi executat pe toate. A marcat 25 la rând, așa că nu avem de ce să-l criticăm", a declarat selecționerul ibericilor, potrivit Marca.

Yan Sommer a intrat în istorie, după ce i-a apărat două penalty-uri lui Sergio Ramos

Ramos nu a reușit să-l învingă pe Yann Sommer nici în minutul 57, nici în minutul 80. La prima execuție, andaluzul a tras în dreapta portarului elvețian, care s-a întins și a reușit să respingă mingea în corner.

La al doilea penalty, Sergio Ramos și-a făcut pașii la fel ca prima dată, în speranța că-l va păcăli pe goalkeeper-ul lui Borussia Mönchengladbach. A tras tot în dreapta acestuia, de această dată mai slab decât prima oară, într-un soi de "Panenka".

Sommer este al doilea portar care reușește să apere un penalty executat de Sergio Ramos, după Danijel Subasic, care a blocat o minge expediată de acesta de la punctul cu var la Campionatul European din 2016, într-un meci din grupe, câștigat de Croația cu 2-1.

Etichete: sergio ramos , luis enrique , spania liga natiunilor , elveția - spania , ramos penalty ratat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

A rupt tăcerea și a spus adevărul despre conacul de 6.000.000€ al familiei

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”