Dennis Man / Foto: Profimedia

Verdictul primit de Dennis Man, după accidentarea din meciul Inter - Parma

articol scris de Digi Sport
12.01.2023, 21:49
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Titularizat împotriva celor de la Inter Milano, în meciul pierdut de Parma cu 2-1 în Cupa Italiei, Dennis Man (24 de ani) a rezistat doar 24 de minute pe terenul de joc.

Verdictul primit de Dennis Man, după accidentarea din meciul Inter - Parma

La jumătatea primei reprize, Man a acuzat dureri la coapsa piciorului drept și a cerut schimbare. Acum, la două zile de la partida cu Inter, italienii au oferit primele informații despre situația internaționalului român, care s-a confruntat cu mai multe probleme medicale din momentul transferului de la FCSB la Parma.

"După cum a comunicat personalul medical de la Parma, cruciații l-au pierdut din cauza accidentării pe Dennis Man, care a ieșit prematur din meciul din Cupa Italiei cu Inter. În urma examinărilor, s-a evidențiat că internaționalul român a suferit o accidentare de grad mediu la coapsa dreaptă.

Timpii de recuperare vor fi evaluati în urma evoluției tabloului clinic (n.r. simptomelor avute). Pe de altă parte, Jayden Oosterwolde și Vasilios Zagaritis s-au întors la echipă și vor fi disponibili din nou pentru meciul din deplasarea de la Bari", au anunțat cei de la ParmaLive.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, "obligați" să facă diferența în 2023

Atât fanii Parmei, cât și conducerea clubului, au așteptări mari de la Dennis Man (24 de ani) și Valentin Mihăilă (22 de ani).

  • În acest sezon, Man are cinci goluri în 19 meciuri, iar Mihăilă are 3 goluri și 3 pase decisive în 13 meciuri

La finalul anului trecut, italienii anunțau că Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt “obligați” să aibă evoluții bune în 2023, pentru a-și justifica salariile și statutul de “vedetă”.

"Man și Mihăilă, este rândul vostru. Plătiți ca niște staruri, promisiuni eterne. Avem nevoie de o descătușare.

Anul 2022 s-a încheiat foarte rău pentru Dennis Man, cu o evoluție modestă. Românul născut în 1998 arată dorință, iar sub Pecchia a avut parte de continuitate, adaptându-se rapid la noul rol în echipă.

Într-un echipă precum a Parmei, este legitim să aștepți mai mult de la un jucător cu calitățile lui Man, să ajungă în situații unu la unu cu portarul în aproape fiecare meci. Totuși, nu a reușit să-și pună calitățile la dispoziția echipei.

Cazul lui Valentin Mihăilă este mai complex și mai greu de analizat, pentru că românul a făcut diferența când a fost pe teren, înainte de accidentarea care l-a “eliminat” într-un moment-cheie al sezonului.

În primele cinci meciuri ale sezonului, a reușit să-și pună calitățile în slujba echipei și s-a resetat după experiența nefericită de la Atalanta Bergamo. După 317 minute pe teren, avea două goluri și trei pase decisive.

Accidentarea din meciul cu Ternana l-a făcut să rateze lunile septembrie, octombrie și o bună parte din luna noiembrie. A revenit și a jucat aproximativ 20 de minute cu Modena, Cagliari și Benevento, apoi s-a accidentat din nou.

Să fie la capacitate maximă din punct de vedere fizic este marea urare pentru Mihăilă în 2023. La doar 22 de ani, acest băiat se află la o răscruce în carieră", scria parmalive.com.

Etichete: serie b , parma , dennis man


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni, după cel mai recent gol în tricoul Parmei

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”