Iuliana Demetrescu / Foto: Profimedia

Gigi Becali ”a făcut-o praf”, iar la aproape un an distanță arbitra va conduce o semifinală de Liga Campionilor

articol scris de Digi Sport
25.04.2024, 12:28
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Gigi Becali (65 de ani) a avut un derapaj misogin la adresa arbitrei Iuliana Demetrescu (33 de ani), la capătul meciului FC Voluntari - CS Mioveni, scor 1-0, disputat pe 5 mai 2023, în ediția trecută a play-outului SuperLigii.

”Am văzut meciul Voluntari – Mioveni! Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren! Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia!

Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin”, a fost comentariul făcut anul trecut de Becali, conform Prosport.

La scurt timp după, Comisia de Disciplină i-a dictat o sancțiune de 10.000 de lei patronului de la FCSB.

Iuliana Demetrescu arbitrează Chelsea - Barcelona, în semifinalele UEFA Women’s Champions League

Conform celor de la frf.ro, Iuliana Demetrescu a fost delegată la manșa retur dintre Chelsea - Barcelona, care urmează să aibă loc sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 19:30, pe Stamford Bridge.

Brigada este completată de asistenții Mihaela Țepușă și Roxana Ivanov, în timp ce al patrulea oficial va fi Frida Klarlund, din Danemarca. În camera VAR se vor afla Ovidiu Hațegan și Cătălin Popa.

În meciul tur, Chelsea a câștigat cu 1-0 în fața Barcelonei. Rezultatul a fost unul surprinzător, ținând cont de faptul că formația catalană nu mai pierduse un meci pe teren propriu de 5 ani! Mai mult, pentru prima dată din martie 2016, nu a reușit să marcheze într-un meci de pe teren propriu din UCL.

În cealaltă semifinală se întânesc PSG și Lyon, în timp ce finala este programată pe 25 mai, la Bilbao.

Iuliana Demetrescu, mesaj pentru Gigi Becali: "Are trei fete!"

Galerie Foto

Invitată specială la emisiunea Fotbal Club, Demetrescu a vorbit, printre altele, și despre derapajul lui Becali, care de atunci a mai fost reclamat de FRF pentru un episod similar, de data aceasta îndreptat împotriva arbitrei Cristina Trandafir. 

Moderatorul Radu Naum a întrebat-o pe Demetrescu "Dacă ai fi față în față cu Gigi Becali, ce i-ai spune?", iar arbitra care are ecuson FIFA încă din 2016 a oferit un răspuns tăios pentru patronul vicecampioanei. 

"Sincer, nu încerc și nici nu vreau să schimb mentalități. I-aș spune doar că și dumnealui are trei fete, dacă știu bine. (...) Vă dați seama că nu mi-a picat bine, că nu putea să-i pice nimănui. E imposibil să spună cineva că nu poți face anumite lucruri doar pentru că ești femeie.

Dacă am merge pe această idee, 'femeile trebuie să stea la cratiță', cei mai buni bucătari sunt bărbații. Nu cred că trebuie să facem una sau alta, putem fi buni sau mai puțini buni în ceea ce facem.

Și afară suntem apreciate. Ultima promovare a fost că m-au pus pe lista bărbaților afară, fac parte din categoria a doua la bărbați (n.r. în ierarhia FIFA).

Anumite concepții nu le putem modifica. Dacă eu realizez că nu sunt bună în ceea ce fac... Dar când vezi că poți... Nu am purtat nimic deosebit la acel meci, este echipamentul pe care îl poartă și bărbații.

Încă de când am început mă consumam foarte tare. La început toată lumea iți spune că nu poți, vede doar greșelile. Da, sunt și greșeli, cumva e normal, de undeva trebuie să pornești. Mă refer la arbitraj în general. Mergeam acasă, plângeam", a declarat Demetrescu. 

Etichete: gigi becali , chelsea barcelona , iuliana demetrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Titular în premieră în 2024. Pe cine se va baza Kopic la ”finala” Dinamo - Csikszereda

Exclusiv ”Uitați-vă la Ancelotti!” Marcel Pușcaș știe ce problemă va întâmpina Neil Lennon la Rapid

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial S-a anunțat cel mai bun jucător al sezonului 2023/2024 din Premier League

Citeşte şi

Exclusiv Prima reacție, după ce MM Stoica a anunțat oficial că FCSB revine în Ghencea

Exclusiv Marcel Pușcaș a participat la privatizarea Stelei: ”Numele a fost inclus”. Unde a greșit Gigi Becali

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină