Ianis Hagi, în tricoul Fiorentinei / Foto : Getty Images

Ianis Hagi a dat cărțile pe față despre perioada la Fiorentina: de ce nu a reușit să se impună

articol scris de Digi Sport
17.07.2021, 22:16
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Au trecut aproximativ trei ani și jumătate de când Ianis Hagi (22 de ani) părăsea Fiorentina și revenea în campionatul României, la FC Viitorul.

Deși a adunat un total de doar 48 de minute în două partide jucate pentru echipa mare a italienilor, Ianis consideră că experiența la Fiorentina i-a fost benefică din toate punctele de vedere. În același timp, mijlocașul român a recunoscut că îi era greu să se impună la prima echipă, din cauza concurenței pe post.

Ianis Hagi nu consideră că perioada la Fiorentina a fost un pas în spate

În interviul acordat recent celor de la The Guardian, Ianis Hagi a vorbit și despre experiența de aproape un an și jumătate din Italia. 

"Nu aș spune că a fost un pas în spate. Într-un an și jumătate am învățat o grămadă de lucruri. Să fac pasul spre Italia la o vârstă atât de fragedă a fost ceva uriaș pentru mine și mi-a prins bine să împart vestiarul cu 15 jucători de națională și să mă antrenez cu ei.

Jucătorii care evoluau pe poziția mea, de număr 10, erau Mauro Zarate, Federico Bernardeschi și Josip Ilicic. Toți au avut cariere mari la un nivel foarte înalt, deci am învățat foarte multe stând în preajma lor. A fost parte din procesul meu de a ajunge fotbalist.", a spus Hagi. 

Ianis Hagi, convins de Steven Gerrard să joace pentru Rangers

Legendarul mijlocaș al celor de la Liverpool, actual antrenor principal la Rangers, a fost cel care l-a convins pe român să vină în Scoția, iar Ianis a dezvăluit cu exactitate care a fost discuția dintre cei doi.

"Evident, am fost în extaz să vorbesc cu Steven Gerrard. Am încercat să rămân calm și să pun întrebările corecte, ca să aflu ce planuri are cu mine. Am vorbit despre mici detalii tactice și mi-a spus despre cum vrea să aducă clubul la cel mai nivel înalt, acolo unde le e locul. Pur și simplu m-am îndrăgostit de Rangers.", le-a spus Ianis britanicilor.

Etichete: hagi , fiorentina , ianis hagi , ianis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Gigi Becali îl vrea cu orice preț pe Louis Munteanu! Ce salariu i-a oferit

Anunț din interior! Ce se întâmplă cu Ianis Hagi, după ce în ultimele 4 meciuri a fost uitat pe bancă

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă