"Îl vedeam în locul lui Hagi la națională". Pancu a nominalizat fotbaliștii care l-au impresionat în întreaga carieră

01.01.2019, 19:38
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Daniel Pancu (41 de ani), antrenorul Rapidului, este de părere că Alexandru Ioniță II, actualmente la CFR Cluj, putea fi liderul noii generații de fotbaliști a României. În ultimul meci al anului 2018 în Liga 1, FCSB - CFR Cluj, 0-2, Ioniță a stabilit scorul final, după ce a transformat penalty-ul obținut de Păun.

"Îl cunosc pe Alex Ioniță de la Rapid și îl vedeam în locul lui Hagi la națională, la cât talent are. E bine că cere să joace, că nu se mulțumește să încaseze salariul, dar trebuie să și demonstreze, că antrenorii i-au tot dat minute pe teren", a declarat Pancu pentru Gazetă.

De asemenea, Pancone a vorbit și despre fotbaliștii care l-au impresionat cel mai mult în întreaga carieră, din postura de colegi. "Doi au fost cei mai buni fotbaliști lângă care am jucat: Sergen și Lupu. Îmi pare rău că n-am fost coleg cu Hagi. Sergen, oricât de gras era, nu pierdea niciodată mingea și inventa din orice un gol sau un assist. Sergen era din categoria Hagi: și marcator, și pasator. Lupu nu era marcator, doar pasator", a mai spus tehnicianul Rapidului.

Alexandru Ioniță II, rapidist declarat, a fost cumpărat de campioana CFR Cluj de la Astra Giurgiu, pentru 1 milion de euro, dar nu a reușit să se impună ca titular.

Alexandru Ioniță, declarație de dragoste pentru Pancu și Rapid

Alexandru Ioniță nu a uitat de unde a plecat și nici de marea sa iubire. Deși a plecat din Giulești la inceputul anului 2014, sufletul i-a fost alături de Rapid, care a jucat, în finalul lui 2018, ultimul meci oficial pe stadionul Giulești, locul unde el a crescut și și-a făcut debutul la seniori. De asemenea, mijlocașul ofensiv a salutat și retragerea lui Daniel Pancu, cel care i-a fost idol și coleg lângă Podul Grant.

"Pancu este idolul meu din copilărie. Îmi pare rău că s-a retras. Sper să facă o treabă cât mai bună ca antrenor la Rapid. Sper să fie un proiect serios, pentru că nu știu foarte multe detalii despre ce se întâmplă acolo. Așteptăm cu nerăbdare noul Rapid și noul stadion Giulești", a spus Alexandru Ioniță, după meciul Concordia Chiajna - CFR Cluj 0-1.

 "Respect, Atitudine, Pasiune, Iubire, Duerere", sunt cuvintele tatuate unul sub altul de Alexandru Ioniță în dreptul inimii, astfel încât literele lor, colorate în vișiniu, să formeze cuvântul "Rapid", clubul pe care cel poreclit "Bulgarul" îl iubește din copilărie.

Etichete: gica hagi , daniel pancu , danut lupu , alex ionita ii , sergen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Daniel Pancu a spus lucrurilor pe nume, după ce a văzut situația în care a ajuns Rapid: ”Sunt foarte trist”

Exclusiv Au salarii de FCSB, dar se zbat în play-out. Situație tensionată la U Cluj

”Este CFR Cluj mai puternică după venirea lui Dan Petrescu?” Bogdan Lobonț a dat răspunsul pe loc

Jucătorul l-a convins! Guardiola l-a monitorizat în Dortmund - PSG 1-0 și acum vrea să îl aducă la Manchester City

Citeşte şi

”Vă asociați cu Țiriac și cu Lucescu pentru a investi la Dinamo?” Nicolae Badea a oferit răspunsul pe loc

Alertă la Farul! Gică Hagi are 3 jucători accidentați înainte de meciurile decisive pentru locul 2

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”