Vasile Mihai / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv Jucătorul care a marcat de la 60 de metri a fost coleg cu Florin Tănase la Academia Hagi: "Era un mic Dobrin"

articol scris de Digi Sport
05.04.2022, 07:58
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

Vasile Mihai a reușit una dintre cele mai frumoase execuții ale anului în fotbalul românesc, chiar dacă evoluează în Liga 3.

Pe 3 aprilie, mijlocașul de 26 de ani a marcat de la aproape 60 de metri pentru CS Tunari, în meciul cu Rapid 2. De altfel, el a reușit toate golurile echipei sale, care s-a impus cu 3-2 în ultimul minut, grație acelui super gol.

Vasile Mihai a marcat un gol de la 60 de metri pentru CS Tunari, în meciul cu Rapid 2

Vasile Mihai a dezvăluit cine i-a dat porecla "ciubuc". "Domnul profesor Leo Grozavu m-a poreclit ciubuc. Am făcut un pariu cu dânsul și mi-a spus că, dacă dau 5 din 5 de la corner, îmi dă o ciocolată. Și eu am zis că dau un ciubuc.

Nu îmi știa numele. Și îi întreba pe colegi: 'unde e ăla cu ciubucul, unde e Ciubuc?' Și mi-a rămas porecla ciubuc", a explicat Vasile Mihai.

Mijlocașul a explicat cum de i-a reușit acea execuție magnifică din meciul cu Rapid 2.

"L-am văzut ieșit mai demult și am cerut mingea colegului. S-a pus un adversar în fața mingii și tot am insistat, mi-a dat-o până la urmă și el se retrăgea ușor cu spatele. Și l-am privit a doua oară, a treia oară și am dat peste el.

M-au ajutat colegii, că fără ei nu puteam. Mă simt foarte bine la Tunari, e o atmosferă foarte bună, de la cel mai mic până la cel mai mare, la staff, domnul primar, care ne susține. Cu ajutorul Domnului, poate promovăm, ăsta e obiectivul nostru.

Toți m-au felicitat, familie, colegi, Romario Benzar, antrenori. E foarte bine, e prima triplă din carieră, e plăcut, e frumos. Să știți că la Liga 3 e foarte greu, că nu ți se oferă spații, nu prea ai timp de gândire foarte mult, e aglomerație", a spus Vasile Mihai, care a schimbat deja 7 echipe până la cei 26 de ani.

  • CS Tunari a reușit o victorie memorabilă cu Rapid 2, scor 3-2, în prima rundă a play-off-ului Seriei 4 din Liga 3. Golul decisiv a venit în minutul 90+1, după un șut senzațional de la jumătatea terenului.

VIDEO cu golul de la 60 de metri marcat de Vasile Mihai:

Vasile Mihai a cochetat și cu Liga 1, acolo unde a jucat la FC Voluntari. Mijlocașul ofensiv a trecut pe la ilfoveni de mai multe ori.

"Voluntari e echipa unde am debutat la prima ligă, dar nu aș vrea să vorbesc prea mult, e delicat pentru mine. E echipa care mi-a oferit șansa de a cunoaște fotbalul mare.

În afară de domnul primar, care era singurul care m-a suținut, pe altcineva n-am avut. Dar el nu s-a implicat și îi mulțumesc că nu s-a implicat în cariera mea, să fie într-un fel influențată de dânsul.

Unele mici greșeli din viața mea personală mi-au afectat cariera, pe unii îi interesau mai mult viața mea personală și poate că și din cauza asta, că nu am dat fotbalului sută la sută. Dar și treaba asta nu știu dacă trebuia să intereseze pe cineva. Sută la sută, fiind și copil, mai greșim", a spus Mihai.

Galerie Foto

  • CS Tunari este pe locul al doilea în Seria 4 a Ligii 3, în urma primului meci din play-off, cu 42 de puncte, la nouă puncte de liderul Progresul Spartac. Rapid 2 este pe locul trei în clasament, cu 31 de puncte.

Vasile Mihai îi consideră pe Florin Tănase și Romario Benzar "frații mei": "Tănase era un mic Dobrin"

La academia lui Gică Hagi, Vasile Mihai a avut colegi jucători cu nume mari, printre care căpitanul de la FCSB, Florin Tănase, Romario Benzar sau Boban Nikolov.

"Sunt fotbaliști pe care îi vedem la nivelul la care sunt azi și care merită și mai sus. Sunt fotbaliști buni, prieteni, pot să zic că sunt frații mei, nu am cum să-i consider altfel, am trăit atâta timp cu ei în camere, am fost toți trei la domnul Hagi, la academie.

Da (n.r: se aștepta ca Tănase să ajungă atât de bun), pentru că de la Pitești, Tănase era un Dobrin mai mic, foarte bun.

Am fost coleg cu Nikolov, Romario Benzar, Ionuț Vână, Mitriuță, Gheorghe Daniel, Alex Târnovan, care a trecut și pe la Steaua, Robert Hodorogea.

Cu domnul Hagi am prins o perioadă în care el era antrenor la Galatasaray când eu eram în formă și n-a avut așa mult timp de mine. Când a venit, m-a apreciat, îi muțumesc, am avut ce să învăț de la dânsul, ca drept dovadă e acea execuție și alte execuții. În mare, sunt bucuros că am făcut parte din echipa lui", a dezvăluit Vasile Mihai.

Etichete: cs tunari , vasile mihai , cs tunari rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Antrenorul FCSB-ului, invitat-surpriză la meciul lui PAOK

Exclusiv Au dat lovitura! Câți bani a câștigat fiecare jucător de la Corvinul pentru Cupa României

Foto Cele 10.000.000€ investite în ”bijuteria” Bucureștiului încep să se vadă: ultimele detalii de la Berceni Arena

Florin Talpan nu a iertat pe nimeni: atac la FCSB și replică pentru Ilie Năstase!

Citeşte şi

Dan Alexa a retrogradat în Liga 3, la o lună după ce a fost numit antrenor principal

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

PEROZKim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lidia Buble, într-un top extrem de decoltat. Val de reacții în mediul online: „Cea mai frumoasă femeie”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lidia Buble, într-un top extrem de decoltat. Val de reacții în mediul online: „Cea mai frumoasă femeie”

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat