De la începutul sezonului, Real Madrid a avut un număr record de jucători accidentați

Adevăratul motiv pentru forma slabă a Realului din acest sezon. Record de accidentări

18.12.2018, 11:32
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Marco Asensio este ultimul jucător pe lista accidentaților din lotul lui Real Madrid. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 22 de ani s-a accidentat la ultimul meci, cel cu Rayo Vallecano, și a revenit la antrenamente, însă a fost nevoit să abandoneze ședința de pregătire, după ce a simțit dureri. În schimb, Bale și Benzema au reluat pregătirile.

Madrilenii au o formă destul de slabă de la începutul sezonului, iar în acest moment se află pe locul 4 în La Liga, la 5 puncte în spatele liderului Barcelona.

În prima jumătate de sezon, Real a avut nu mai puțin de 17 jucători care s-au accidentat cel puțin o dată în ultimele aproape 6 luni: Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, Bale, Benzema, Isco, Odriozola, Sergi Reguilon, Asensio, Nacho, Keylor Navas, Jesus Vallejo, Mariano Diaz, Kiko Casilla.

Doar 7 fotbaliști nu s-au accidentat deloc în această stagiune: Ceballos, Courtios, Lucas Vazquez, Fede Valverde, Marcos Llorente, Vinicius și Modric, care vine după un an de-a dreptul epuizant, după ce a jucat și la Cupa Mondială, acolo unde a ajuns cu naționala Croației în finală, performanță care a contribuit la obținerea Balonului de Aur.

Accidentările jucătorilor de la Real Madrid, sub lupa fanilor

Suporterii lui Real Madrid analizează atent situația de la echipă, iar mulți dintre aceștia consideră că jucătorii s-au accidentat pe bandă rulantă pentru că perioada de recuperare nu a fost suficientă, ei fiind forțați să joace nerefăcuți complet. În plus, după ce se refăceau, jucătorii lucrau mai mult tactic decât fizic, pentru a se repune pe picioare.

Majoritatea acestora au suferit accidentări cauzate de supraîncărcarea din antrenamente. Până și antrenorul Santiago Solari a recunoscut că nu are prea mulți jucători puși la punct fizic și că echipa va juca bine din momentul în care aceștia vor atinge vârful de formă.

Real Madrid se află în Abu Dhabi, acolo unde participă la Campionatul Mondial al Cluburilor. Miercuri, madrilenii vor juca semifinala împotriva japonezilor de la Kashima Antlers. La acest turneu participă cele 6 echipe campioane din fiecare continent, plus echipa care a castigat Campionatul intern din țara gazdă, Emiratele Arabe Unite. Real Madrid este câștigătoare ediției precedente, iar anul acesta va încerca să câștige trofeul pentru a patra oară. Turneul va fi găzduit de Emiratele Arabe Unite, între 12 și 22 decembrie 2018.

Etichete: real madrid , accidentari real madrid , marco asensio , santiago solari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

E gata! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool a semnat

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

A încercat să își cunoască preferatul de la Real Madrid, dar forțele de ordine au intervenit imediat. Ce a urmat

Foto Românul care s-a fotografiat cu Florentino Perez. ”Cel mai bun președinte din lume”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”