Zinedine Zidane și Ronald Koeman, înainte de ”El Clasico” / Foto: Getty Images

”Am făcut meciul perfect! Au fost zile grele”. Reacția lui Zinedine Zidane, după victoria din ”El Clasico”

articol scris de Digi Sport
24.10.2020, 19:39
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Real Madrid s-a impus în ”El Clasico”, derby-ul cu Barcelona, scor 3-1, meci la finalul căruia Zinedine Zidane a avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorii pe care îi antrenează.

La interviul oferit după încheierea partidei, Zinedine Zidane a transmis că echipa sa a reușit ”meciul perfect” și speră ca, odată cu victoria din derby, atmosfera de la club, afectată după înfrângerile suferite cu Cadiz și Șahtior în ultima săptămână, să se îmbunătățească.

VIDEO cu rezumatul meciului Barcelona - Real Madrid 1-3:

Reacția lui Zinedine Zidane, după victoria din El Clasico

Am făcut meciul perfect, dar sunt trei puncte, nimic mai mult. Acum jucătorii trebuie să se odihnească și să se bucure de acest moment. Am avut zile grele din cauza deselor critici, dar am încercat să rămânem calmi și să ne facem jocul.

A fost nedrept să fim criticați, consider eu, nu știu dacă au fost îndreptate către mine sau către jucători. Acum sunt bucuros pentru jucători, ei sunt cei care au luptat, au arătat că au caracter. Astăzi am arătat ca o echipă, sunt mândru de echipă mea. Este o victorie colectivă”, a declarat după meci Zinedine Zidane, potrivit As.

Victoria din derby a venit într-o perioadă ce părea agitată la Real Madrid. După înfrângerile cu Cadiz, 0-1 în La Liga, și Șahtior Donețk, 2-3 în etapa întâi a fazei grupelor Ligii Campionilor, a fost adusă în discuție chiar și o demitere a lui Zinedine Zidane. 

După succesul din derby, pentru Real Madrid urmează meciul de Champions League cu Borussia Monchengladbach, de marți, ora 22:00, în direct la Digi Sport 1. 

Etichete: zinedine zidane , barcelona real madrid , el clasico


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională

Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

Real Madrid și FC Barcelona, luptă strânsă pentru un puști de doar 12 ani

Foto Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani

Citeşte şi

Ce răsturnare de situație! Era ca și plecat de la Real, dar l-a făcut pe Florentino Perez să se răzgândească

Jude Bellingham a spus lucrurilor pe nume, după ce i-a adus victoria lui Real Madrid cu Barcelona

PEROZFabuloasă la 55 de ani. Christy Turlington sfidează vârsta într-o ședință foto unică: Să ai regrete este o pierdere de timp

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale