Munich, Germany. 08th Nov, 2023. Soccer: Champions League, Bayern Munich - Galatasaray Istanbul, Group stage, Group A, Matchday 4, Allianz Arena. Munich players Jamal Musiala (l) and Harry Kane warming up. Credit: Sven Hoppe/dpa/Alamy Live News
Prioritatea lui Bayern Munchen! Un jucător nu este lăsat să plece de pe Allianz Arena
Real Madrid CF v Celta Vigo - La Liga
Promisiunea lui Carlo Ancelotti pentru ”Messi al Turciei”, după ce a fost aproape de golul sezonului
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Barcelona - Real Madrid 1-3. A treia victorie la rând a madrilenilor cu marea rivală, într-un El Clasico "nebun"

articol scris de Digi Sport
24.10.2020, 18:50

Barcelona - Real Madrid s-a terminat 1-3, într-un El Clasico nebun, cu două goluri marcate în primele 8 minute.

volaj real
Colaj Barcelona - Real Madrid / Foto: Getty Images
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

Barcelona - Real Madrid 1-3. Madrilenii au trei victorii la rând în fața catalanilor

Pe un Camp Nou gol, derby-ul a început furtunos, cu reușita lui Federico Valverde, din minutul 5, care a trimis la vinclu. Peste mai puțin de 3 minute, catalanii au egalat, după ce Ansu Fati a finalizat pasa perfectă a lui Jordi Alba.

A urmat o șansă bună a lui Real Madrid, dar Varane a trimis în colegul său, Nacho. Barca a dat replica prin Messi, dar Courtois l-a blocat incredibil. La cealaltă poartă, Neto a făcut și el o paradă perfectă la șutul lui Benzema.

Barcelona - Real Madrid 1-3. Ocazii uriașe pe final

În partea secundă, Ansu Fati a șutat la o palmă de bară, iar Coutinho a trimis cu capul în plasa laterală. După o oră de joc, madrilenii au primit penalty, iar arbitrul a apelat la VAR pentru a fi sigur. Sergio Ramos a transformat lovitura de pedeapsă și a adus Realul în avantaj.

Catalanii au forțat atacul și au mai irosit două șanse în minutele 70 și 76. Toni Kroos a avut apoi două șanse în două secunde, dar nici de această dată Neto nu a putut fi învins. Pe final, Ramos și Varane au ratat incredibil, însă lovitura de grație a dat-o rezerva Luka Modric și a stabilit scorul final, Barcelona - Real Madrid 1-3.


VIDEO cu rezumatul meciului:


LIVE VIDEO Barcelona - Real Madrid 1-3:

UPDATE min. 90: GOOOOOL Real Madrid! Barcelona - Real Madrid 1-3. Neto iese greșit în fața lui Vinicius, mingea ajunge la Luka Modric, care înscrie.

UPDATE min. 86: Ocazie uriașă Real Madrid. După un corner executat de Kroos, Dembele pierde mingea în fața lui Lucas, care centrează în careu, Ramos reia cu capul, dar Neto respinge incredibil, cu piciorul, până la Varane, care trimite pe lângă poartă.

UPDATE min. 86: Ocazie mare Real. Lucas Vasquez centrează în careu, iar Toni Kroos nu reușește să-l învingă pe Neto, cu două șuturi în două secunde.

UPDATE min. 76: Ocazie Barcelona. Messi centrează în careu, din lovitură liberă, iar Courtois iese și respinge în colegul său, Varane.

UPDATE min. 70: Ocazie imensă Barcelona. Jordi Alba centrează în fața porții, Courtois iese și respinge în față, până la Coutinho, care trage din voleu, dar în piciorul lui Sergio Ramos, iar madrilenii degajează.

UPDATE min. 63: GOOOL Real Madrid! Barcelona - Real Madrid 1-2. Sergio Ramos transformă lovitura de pedeapsă.

UPDATE min. 60: Penalty pentru Real Madrid. Lenlglet îl trage de tricou pe Sergio Ramos în careu. Arbitrul consultă VAR-ul.

UPDATE min. 54: Ocazie Barcelona. Fati centrează perefct pentru Coutinho, care trimite cu capul, dar minge șterge plasa exterioară a porții.

UPDATE min. 51: Ocazie Barcelona. După o combinație cu Messi, Ansu Fati pătrunde pe dreapta în careu și trage la colțul lung, pe lângă poartă.

La pauză, Barcelona - Real Madrid 1-1.

UPDATE min. 24: Ocazie Real Madrid. Kross îi pasează lui Benzema în mijlocul careului, dar șutul francezului e parat de Neto.

UPDATE min. 24: Ocazie Barcelona. Ansu Fati îi pasează lui Messi, care trece ușor de Sergio Ramos și șutează din apropiere, dar Courtois are o paradă excelentă.

UPDATE min. 23: Ocazie Real. După o centrare din corner, Varane trimite cu capul în colegul său, Nacho , dar Pique e atent și degajează.

UPDATE min.8: GOOOOL Barcelona! Barcelona - Real Madrid 1-1. Jordi Alba face o cursă superbă pe stânga și îi pasează lu Ansu Fati în fața porții, iar acesta egalează.

UPDATE min. 5: GOOOOL Real Madrid! Barcelona - Real Madrid 0-1. Benzema îi pasează perfect lui Federico Valverde, care înscrie cu un șut la vinclu.

UPDATE min. 1: Începe meciul. Madrilenii au lovitura de start.

UPDATE, ora 16:00: Echipele de start pentru ”El Clasico”:

  • Barcelona: Neto - Dest, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, de Jong - Pedri, Coutinho, Ansu Fati - Messi

Rezerve: Pena, Tenas, Alena, Araujo, Braithwaite, Dembele, Firpo, Griezmann, Pjanic, Puig, Roberto, Trincao

  • Real Madrid: Courtois - Nacho, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Cross - Asensio, Benzema, Vinicius

Rezerve: Lunin, Lopez, Isco, Jovic, Lucas, Marcelo, Militao, Modric, Rodrygo

Barcelona - Real Madrid LIVE VIDEO, de la ora 17:00, pe Digi Sport 1 şi Digi 4K

FC Barcelona se va confrunta cu Real Madrid pentru prima dată în acest sezon din LaLiga, în etapa a șaptea a competiției. Real Madrid va evolua fără Martin OdegaardEden Hazard și Dani Carvajal, accidentați, dar se va baza pe Benzema, Asensio, Vinicius și Rodrigo.

Madrilenii trebuie să facă o figură bună cu FC Barcelona, altfel, potrivit presei iberice, zilele lui Zinedine Zidane ca antrenor la Real Madrid sunt numărate. Conform AS, conducerea clubului ar avea deja două variante de înlocuire: Mauricio Pochettino și Raul Gonzalez.

Catalanii nu scapă nici ei de presiuni, după ce părea că s-au liniștit apele și Messi a rămas alături de echipă. Presa spaniolă a anunțat că sunt tensiuni mari în vestiarul clubului, din cauza negocierilor pentru noile contracte. La capitolul absențe, FC Barcelona stă bine. Doar Samuel Umtiti este accidentat, iar echipa se poate baza pe Lionel Messi, Gerard Pique și pe Miralem Pjanic încă din primul minut al meciului.

Barcelona - Real Madrid, azi, de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și Digi 4K. Echipele probabile

Pentru duelul de pe Camp Nou, Barcelona îl nu va la dispoziție pe portarul Marc-Andre ter Stegen, accidentat, astfel că în poartă va rămâne Neto. În schimb, Jordi Alba a revenit în lotul lui Koeman, dar prezența sa în El Clasico este incertă.

De partea cealaltă, Real Madrid nu se va putea baza pe CarvajalHazard și Odegaard, toți accidentați. Vestea bună primită de Zidane este revenirea lui Sergio Ramos după micile probleme medicale acuzate.

Echipele probabile:

  • Barcelona: Neto - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, De Jong - Griezmann, Coutinho, Fati - Messi
  • Real Madrid: Courtois - Nacho, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Modric - Vinicius, Benzema

Loturile celor două formații:

  • Barcelona: Neto, Pena, Tenas, Dest, Pique, Araujo, Alena, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembele, Puig, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Alba, Roberto, De Jong, Fati, Firpo,
  • Real Madrid: Courtois, Lunin, Lopez, Militao, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Mendy, Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, Isco, Benzema, Asensio, Lucas, Jovic, Vinicius, Rodrygo

Barcelona - Real Madrid LIVE VIDEO, de la ora 17:00, pe Digi Sport 1 şi Digi 4K

Partida îi va avea la microfonul Digi Sport pe jurnaliștii George Dobre şi Ionuţ Angheluţă, în timp ce o ediţie specială a emisiunii Fotbal European va prefaţa jocul de pe Camp Nou. 

Andrei Niculescu îi va avea în platou pe Ilie Dumitrescu și Daniel Niculae, iar Gică Craioveanu li se va alătura prin legătură telefonică. La finalul meciului, aceiaşi invitaţi vor trage concluziile întâlnirii.

Etichete: real madrid , barcelona , el clasico


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie s-a prezentat, luni, la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gigi baluta
Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”

Întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist, Giovanni Becali a răspuns imediat: ”Numărul 1! Un geniu”
giovanni becali 7
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
Russian 'Popeye', 23, with bulging biceps from synthol injections is defeated after only three minutes in MMA contest
Gigi Becali s-a convins, după prima etapă din play-off: "Ea e principala adversară, fără să supăr pe nimeni!"
FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)
Recomandările redacției
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare

Video Exclusiv Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Lucescu. ”N-are măsura cuvintelor. Pun pariu că nu va investi la Dinamo”
lucescu-negoita
E gata! Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis deja: ”Nu e bine pentru el”. Ce se va întâmpla cu portarul român
ionut-radu
Presa din Ungaria a reacționat după ce Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi, a fost depistat pozitiv
cosmin-matei
Citește și
Un fost jucător de legendă al Barcelonei a făcut anunțul: ”Xavi cred că va rămâne”
Real Celta de Vigo v FC Barcelona - LaLiga EA Sports
Ce le-a transmis Joao Felix fanilor lui Atletico, după ce madrilenii au dat foc unui tricou cu numele său
Spain: ATLETICO DE MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 29.
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Video Imens! La câte goluri marcate pentru PSG a ajuns Mbappe după Montpellier - PSG 2-6
Match de football entre Paris Saint Germain (PSG) et Montpellier (3-1) - Ligue 1 Uber Eats ŕ Montpellier

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat