Vinicius jr, înainte de Atletico - Real / Foto: captură Twitter-@matheuscunha

Ce s-a întâmplat cu Vinicius jr înainte de Atletico - Real 1-2. Imaginile care nu s-au văzut în direct

articol scris de Digi Sport
19.09.2022, 13:45
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Real Madrid s-a impus, în deplasare, pe terenul celor de la Atletico, scor 2-1, dar înaintea partidei s-a întâmplat un moment emoționant care nu s-a văzut în direct la TV și care l-a avut protagonist pe Vinicius jr.

Ce s-a întâmplat cu Vinicius jr înainte de Atletico - Real 1-2. Imaginile care nu s-au văzut în direct

Vinicius jr (22 de ani), cel care a fost victima rasismului la o televiziune din Spania, după ce Pedro Bravo l-a acuzat că "face pe maimuța" după ce marchează goluri, dar și care a fost avertizat de Koke că vor fi probleme în tribune dacă va sărbători un gol cu dansul său caracteristic, a avut parte de un moment neașteptat înaintea partidei de pe Wanda Metropolitano.

Fotbalistul brazilian a avut parte de mai multe îmbrățișări din partea adversarilor de la Atletico, înainte ca ambele formați să pătrundă pe gazon. În imaginile care nu au fost redate în direct, surprinse în zona vestiarelor, Vinicius jr a avut parte de un moment emoționant.

Conaționalul său, Matheus Cunha (23 de ani), de la Atletico, a început să danseze când s-a întâlnit cu Vinicius, după care cei doi s-au îmbrățișat. Secvența a fost postată pe Twitter chiar de Cunha iar filmulețul s-a viralizat în timp record.

Și Felipe Monteiro s-a apropiat de extrema ”galacticilor” și l-a îmbrățișat pe acesta. Coechipierul lui ”Vini”, Eder Militao a sesizat momentul și l-a salutat pe Felipe, dar și pe Cunha.

VIDEO cu rezumatul partidei Atletico - Real 1-2

Derapaj rasist la adresa lui Vinicius Jr! Cum a reacționat Neymar

Koke, căpitanul celor de la Atletico Madrid, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei cu Real Madrid că vor fi probleme în tribune dacă Viniciun Jr va sărbători un gol cu dansul său caracteristic.

În cadrul emisiunii El Chiringuito, Pedro Bravo, președintele Asociației Spaniole a Agenților, a avut un derapaj rasist la adresa atacantului lui Real Madrid și l-a pus la zid pentru felul în care își sărbătorește golurile, considerând dansul brazilianul drept o lipsă de respect față de ceilalți jucători.

Dacă vrei să dansezi samba, te duci la Carnavalul de la Rio. Aici ce trebuie să faci este să îi respecți pe ceilalți jucători și să nu mai faci pe maimuța”, a declarat Pedro Bravo, potrivit Mundo Deportivo.

Multe voci din lumea fotbalului i-au luat apărarea lui Vinicius, iar printre aceștia s-a aflat și Neymar, starul celor de la Paris Saint Germain. Colegul lui Vini Jr de la naționala Braziliei l-a încurajat pe starul lui Real Madrid prin intermediul rețelelor sociale.

Dansează, Vini Jr”, i-a scris Neymar lui Vinicius, iar răspunsul atacantului de la Real Madrid a fost prompt: ”Întotdeauna!”.

Real Madrid a anunțat că Vinicius Junior și-a luat cetățenia spaniolă

Anunțul că brazilianul deține de acum și cetățenia spaniolă a fost făcut de clubul condus de Florentino Perez, prin intermediul unui scurt comunicat.

Vinicius Junior a obținut cetățenia spaniolă după ce a fost nevoit să depună un jurământ.

Real Madrid C. F. anunță că jucătorul nostru brazilian Vinicius Junior a depus un jurământ de credință față de Constituția Spaniei, vineri, 2 septembrie, dobândind astfel naționalitatea spaniolă din acel moment”, a transmis Real Madrid, pe siteul oficial.

Extrema stângă a reușit să se impună în primul 11 al lui Carlo Ancelotti, a cărui încredere a răsplătit-o cu vârf și îndesat. Brazilianul a fost vital atât pentru titlul din La Liga, cât și pentru cucerirea trofeului Champions League

Etichete: real madrid , atletico madrid , atletico real 1-2 video , vinicius jr , matheus cunha , vinicius jr rasism


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

ADIO, FCSB! ”E diferența mare între ce solicită jucătorul și ce e dispus Gigi să-i ofere”

Ce au cerut englezii, după ce l-au văzut pe Radu Drăgușin contra lui Manchester City

Oficial Ce răsturnare de situație! A semnat pe viață cu echipa care tocmai îi anunțase plecarea

Xavi a spus totul la conferință, după ce presa spaniolă i-a anunțat plecarea de la Barcelona

Citeşte şi

Real Madrid n-a stat pe gânduri! Ce se întâmplă cu transferul de 100.000.000€

Foto Aza Gabriela a descris relația cu Horațiu Moldovan: ”Nu i-a fost ușor deloc”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină