Karim Benzema și Ryad Mahrez / Foto: Profimedia

Cei trei jucători de top pe care Real Madrid vrea să-i transfere vara viitor fără bani. Planul ibericilor

articol scris de Digi Sport
29.06.2022, 18:36
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Real Madrid este campioana en-titre a Europei, însă foamea pentru performanță nu este niciodată prea mică pentru iberici.

Sub comanda lui Florentino Perez, omul care a adus conceptul de "galactici" la club, cei de la Real Madrid au fost formația cel mai de succes în ultimii 22 de ani.

Cei 3 jucători pe care Real Madrid îi urmărește în vederea unui transfer în vara anului viitor

Ratarea transferului lui Kylian Mbappe pare că nu i-a afectat prea tare pe spanioli, care s-au repliat momentan și au anunțat aducerile lui Aurelien Tchouameni, pentru 75 de milioane de euro, de la AS Monaco, și a lui Antonio Rudiger, de la Chelsea, liber de contract.

Acum, Real Madrid e cu gândul la posibile ținte pentru vara anului viitor, iar scouterii formației au prezentat trei jucători ale căror înțelegeri sunt pe cale să expire într-un an.

Conform MundoDeportivo, Youri Tielemans, de la Leicester, Ryad Mahrez, jucătorul lui Manchester City, și Serge Gnabry, fotbalistul lui Bayern Munchen, sunt cei 3 pe care "galacticii" îi monitorizează îndeaproape și ar putea fi aduși pe Santiago Bernabeu în vara viitoare.

De menționat că Serge Gnabry și Ryad Mahrez sunt în negocieri cu formațiile de care aparțin pentru noi contract, iar ideea de a-i transfera gratis ar putea să nu mai fie de actualitate pentru iberici.

Jude Bellingham ar putea fi marea lovitură a Realului

Pe lângă cei menționați, se pare că ibericii au în plan să aducă un alt fotbalist tânăr, considerat ca fiind printre cei mai buni ai lumii.

Jude Bellingham, căci despre el e vorba, ar putea să ajungă pe Santiago Bernabeu în vara viitoare, atunci când Florentino Perez ar fi dispus să plătească 100 de milioane de euro pentru a-i convinge pe cei de la Borrusia Dortmund să-l lase să plece.

Ajuns la 19 ani, fotbalistul din regat a debutat la seniori pe când avea doar 15 ani, iar un an mai târziu, Birmingham îl ceda în Bundesliga pentru 25 de milioane de euro.

Etichete: manchester city , real madrid , contract , transfer , bayern munchen , leicester , youri tielemans , serge gnabry , ryad mahrez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - FCSB 1-0, ACUM, la Digi Sport 1. Giuleștenii au deschis scorul rapid

Video Primul meci ca titular, prima gafă pentru Andrei Vlad! Marcatorul a cerut schimbare imediat după gol

Video ”Senzațional”! I-a luat pe toți prin surprindere: Jurgen Klopp: ”Am o idee”, iar ce a urmat va rămâne în istorie

”Problema este una mare”. Ce spun scoțienii despre transferul lui Albion Rrahmani la Rangers

Citeşte şi

”Problema este una mare”. Ce spun scoțienii despre transferul lui Albion Rrahmani la Rangers

Video Man. City - West Ham 3-1 / Arsenal - Everton 2-1. ”Cetățenii” au câștigat Premier League! City, campioană a 4-a oară la rând

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian