Pedri n-a ratat șansa de a marca în Bilbao - Barcelona / Foto: captură Digi Sport

Video Athletic Bilbao-FC Barcelona 2-3 | Pedri, omul meciului, dar Messi a bifat o dublă. Catalanii au urcat pe podium

articol scris de Digi Sport
06.01.2021, 23:55
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Athletic Bilbao a deschis scorul și a marcat ultimul gol al partidei, dar de câștigat a făcut-o FC Barcelona, scor 2-3. Totul, într-un meci, care a a fost reprogramat din etapa a doua a campionatului din Spania, La Liga.

Trupa lui Marcelino, proaspăt instalat pe banca trupei de pe San Mames, a început foarte bine partida. Inaki Williams a deschis scorul, după un contraatac de manual, în minutul 3, dar din acel moment pe teren a fost o singură echipă. 

Cu tânărul Pedri (18 ani) în mare formă, catalanii au revenit în joc și mai apoi pe tabelă. Reușita sa, din minutul 14, le-a turnat plumb în ghete gazdelor, care nu au mai avut reacție. Plus că Barcelona a marcat al doilea gol chiar înainte de pauză (38). Același Pedri, în prim plan, dar marcator a fost Messi, care a fost servit ideal de mai tânărul său coleg.

Athletic Bilbao-FC Barcelona 2-3 | Pedri, erou pe San Mames. Messi a contribuit la golul bascilor, din final

Pedri a devenit cel mai tânăr marcator și pasator pe noua arena San Mames.

Messi, ca în vremurile sale de grație, a reușit dubla în minutul 62 și lucrurile păreau clare. Griezmann i-a pasat foarte bine argentinianului, care a plasat mingea direct sub transversală.

Finalul a fost electrizant. Muniain a profitat de o fază în care Messi a trimis greșit un balon spre propriul careu, și a șutat din prima, de la marginea careului mare, direct în plasă.

Cei de la Bilbao au mai sperat într-o minune pe final, dar nu s-a mai întâmplat nimic. Barcelona a câștigat așadar primul meci după trei ani în deplasarea de la Bilbao. Ultima victorie a catalanilor data din 28 octombrie 2017.

Cu 31 de puncte, Barcelona urcă pe locul 3 în La Liga, la cinci puncte sub Real Madrid și la 7 de liderul Atletico Madrid.

VIDEO cu rezumatul meciului:


Min. 90+3 - FINAL! Athletic Bilbao - FC BARCELONA 2-3!

Min. 90 - GOOOL BILBAO: 2-3, Muniain! Mijlocașul gazdelor a marcat cu un șut superb, din prima, în stânga lui Ter Stegen. Mai sunt 3 minute, cu tot cu prelungiri!

Min. 62 - GOOOL BARCELONA: 1-3, Messi! Argentinianul a bifat dubla cu un șut din interiorul careului, sub transversală, din pasa lui Griezmann.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+2 - Pauză!

Min. 38 - GOOOL BARCELONA: 1-2, Messi! Starul argentinian a marcat cu un șut sec din interiorul careului, după un 1-2 de mare efect cu Pedri.

Min. 14 - GOOOL BARCELONA: 1-1, Pedri! A egalat cu capul, de pe linia careului de 6 metri, după o recentrare a lui De Jong, de pe linia de corner. A fost o fază la care a contribuit și Messi.

Min. 3 - GOOOL BILBAO 1-0, Inaki Williams! Lansat de Raul Garcia, din propriul teren, Inaki a plecat pe contraatac, l-a driblat lejer pe Lenglet, după care a finalizat la colțul lung, cu toată opoziția lui Ter Stegen.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut celor de la Bilbao.

UPDATE Ora 21:00. Echipele de start

Ambele formații vin după câte o victorie înainte restanței din etapa a doua. Barcelona a învins Huesca, scor 1-0, în timp ce Bilbao a trecut de Elche, cu același scor.

Barcelona are șansa de a urca pe locul 3 în cazul unui succes pe "San Mames", fiind la două lungimi de Real Sociedad.

LIVE VIDEO Athletic Bilbao - FC Barcelona, de la 22:00, la Digi Sport 3

Bascii au câștigat ultimele două înfruntări cu FC Barcelona de pe teren propriu, iar ultima victorie a catalanilor pe "San Mames" datează din 28 octombrie 2017. În urmă cu trei ani, Messi și Paulinho marcau pentru Barcelona.

FC Barcelona este favorită la casele de pariuri, cu o cotă de 1.75 pentru un eventual succes. Athletic Bilbao are o cotă de 4.7 pentru o victorie în această seară.

Etichete: athletic bilbao , fc barcelona , video la liga , athletic barcelona video , meciuri barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ziua decisivă în care Dan Șucu trebuie să aleagă antrenorul Rapidului

Acționarul Farului s-a implicat în scandalul momentului de la FC Barcelona. Xavi, criticat

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Foto ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”

Citeşte şi

Barcelona plătește scump eșecul din acest sezon! Câți bani au pierdut catalanii

Oficial Legenda i-a spus ADIO singurei echipe la care a jucat vreodată! Pleacă după 15 ani

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”