Kylian Mbappe și Leo Messi, în tricoul PSG-ului / Foto: Profimedia

Lovitură de teatru! Presa din Spania anunță metoda prin care Barcelona vrea să i-l sufle pe Kylian Mbappe lui Real Madrid

articol scris de Digi Sport
21.10.2021, 22:49
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Kylian Mbappe (22 de ani) a refuzat sistematic ofertele PSG-ului de a-și prelungi contractul scadent în iunie 2022, iar Real Madrid părea cea mai probabilă destinație a starului francez, în vara viitoare.

Chiar dacă toate datele conduc spre un transfer al lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, presa iberică anunță posibilitatea unei imense răsturnări de situație. FC Barcelona, rivala istorică a lui Real Madrid, ar fi pregătită să-i ofere atacantului lui PSG o primă de instalare fabuloasă.

  • 160 de milioane de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, conform Transfermarkt (cel mai valoros fotbalist din lume).

FC Barcelona, gata să-i ofere 90 de milioane de euro bonus la semnătură lui Kylian Mbappe pentru un transfer istoric

Înaintea startului acestui sezon, din cauza problemelor financiare, FC Barcelona l-a pierdut pe Leo Messi, cel mai bun fotbalist din istoria clubului, însă catalanii sunt dispuși să facă tot posibilul pentru a-și adjudeca semnătura unuia dintre cei mai buni jucători din lume și, totodată, pentru a le da o lovitură puternică celor de la Real Madrid.

Potrivit AS, gruparea ”blaugrana” consideră că-i va putea oferi lui Kylian Mbappe un bonus la semnătură de 90 de milioane de euro, față de doar 50 de milioane cât ar putea să-i ofere Realul. În plus, Barcelona l-ar putea tenta pe francez cu un salariu anual mai mare decât pe Bernabeu, unde, conform aceleiași surse, n-ar urma să primească mai mult de 17 milioane de euro pe sezon.

Rămâne de văzut dacă banii vor cântări în alegerea lui Mbappe, mai ales că PSG ar fi făcut eforturi financiare uriașe pentru a-l convinge să rămâne pe Parc des Princes, dar campionul mondial din 2018 este hotărât să nu rămână în capitala Franței ”nici pentru tot aurul din lume”.

Barcelona l-a preferat pe Ousmane Dembele în detrimentul lui Kylian Mbappe

Internaționalul din Hexagon ar fi putut ajunge pe Camp Nou în 2017, când PSG a obținut împrumutul său de la AS Monaco, pentru ca anul următor să-l achiziționeze definitiv în schimbul sumei de 180 de milioane de euro.

Josep Bartomeu, fostul președinte al Barcelonei, a povestit recent faptul că formația catalană se gândea serios să îl aducă pe Camp Nou pe șeptarul de pe Parc des Princes. Totuși, în cele din urmă, l-a ales pe Ousmane Dembele, deoarece își dorea un jucător care să joace în bandă.

"Transferul lui Mbappe era în cărți, dar antrenorii l-au preferat pe Dembele, pentru că voiau un jucător care să joace mai în lateral", a declarat fostul oficial de pe Camp Nou.

  • 135 de milioane de euro i-a plătit Barcelona lui Borussia Dortmund pentru Ousmane Dembele, în vara lui 2017.
  • 184 de meciuri, 138 de goluri și 69 de pase decisive sunt cifrele lui Mbappe la PSG.

Etichete: real madrid , fc barcelona , kylian mbappe , transfer kylian mbappe , kylian mbappe barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Tensiune în Gruia! Covăsnenii au egalat din penalty

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

FCSB, criticată după ce a cucerit titlul: ”Nu există, n-are nume! Sunt patru litere ale alfabetului!”

Citeşte şi

Video Semn? Alături de cine a fost surprins Zinedine Zidane

Video Magie! Arda Guler a primit mingea și a arătat de ce e supranumit "Messi al Turciei"

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”