Gerard Pique / Foto: Getty Images

Pique are motive de satisfacţie după Barcelona-Real Madrid 2-3

articol scris de Digi Sport
13.01.2022, 08:52
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Real Madrid-Barcelona s-a terminat 3-2, la capătul unei partide în care madrilenii au reuşit o nouă demonstraţie de forţă în faţa marii rivale.

Meciul s-a desfăşurat la Riyadh, în semifinalele Supercupei Spaniei. Astăzi, de la ora 21:00, tot în Arabia Saudită se va defăşura a doua semifinală, partida Atletico Madrid-Athletic Bilbao, meci care va fi transmis pe Digi Sport 2.

Abonaţii Digi pot viziona meciul şi pe noua Aplicaţie Digi Sport (care poate fi descărcată din Google Play şi App Store), dar şi pe siteul digisport.ro 

Pique e mulţumit de cum a jucat Barcelona în meciul pierdut cu Real madrid, scor 2-3

A fost însă o dispută mai echilibrată decât în ultimele meciuri directe, iar Pique s-a arătat mulţumit de nivelul jocului arătat de Barcelona. Finalul prelungirilor au găsit Barca în atac, însă Realul putea mări diferenţa la cel puţin două contraatacuri purtate în superioritate numerică, dar s-a ratat incredibil şi suspansul a durat până în minutul 120.

Astfel, Xavi pierde primul său El Clasico din postura de antrenor al Barcelonei.

"Nu este rezultatul pe care îl doream, şi este păcat. Înfrângerea cu Madridul doare, dar suntem mai aproape de a câştiga. Cred că nivelul jocului nostru a fost bun. Ne-am asumat multe riscuri, dar sunt mândru de echipă pentru că dacă vom juca aşa vom începe să câştigăm şi să ne luptăm pentru trofee", a declarat Pique la finalul meciului.

"Să jucăm aşa cu Real Madrid, care are un sezon foarte bun, înseamnă că putem pleca cu capul sus. Trebuie să câştigăm pentru că la acest club dacă nu câştigi este greu, dar dacă vom juca la fel ca azi suntem foarte aproape. Echipa a avut mulţi jucători reveniţi după COVID şi accidentări lungi. Toţi jucătorii care s-au întors după luni fără jocuri au evoluat la nivel foarte înalt", a mai spus liderul Barcelonei, citat de Mundo Deportivo.

Video rezumat Real Madrid-Barcelona 3-2

Filmul meciului Real Madrid-Barcelona 3-2, în Supercupa Spaniei

Scorul a fost deschis în minutul 25 de Real Madrid. După o eroare a lui Busquets la jumătatea terenului, balonul a ajuns la Modric. Croatul i-a pasat lui Benzema care a prelungit pentru Vinicius în flancul stâng. Brazilianul a pătruns în careu și l-a învins pe ter Stegen.

Luuk de Jong putea restabili egalitatea în minutul 30, dar lovitura sa de cap a fost reținută de Courtois. Luuk de Jong a înscris, totuși, în minutul 41, după ce Militao a încercat să respingă un balon care s-a lovit de atacantul Barcelonei și cu noroc a intrat în poarta lui Courtois.

În minutul 69, Benzema a destabilizat de unul singur apărarea Barcelonei și a șutat impecabil, dar balonul a izbit bara. Francezul a înscris trei minute mai târziu. Benzema a șutat din interiorul careului, ter Stegen a respins, balonul a ajuns la Carvajal care i-a pasat lui Benzema în fața porții.

Barcelona a egalat din nou în minutul 83, când Ansu Fati a înscris cu capul după o centrare perfectă a lui Jordi Alba.

Real Madrid a dat lovitura în prima repriză a prelungirilor, în urma unui contraatac. Rodrygo i-a pasat lui Valverde care a înscris cu un șut din interiorul careului, la capătul unei faze în care Alba s-a eliminat singur din joc printr-o alunecare fără efect, iar partea sa de teren a rămas complet descoperită.

Etichete: barcelona , pique , video real barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Foto E oficial: "cuplul anului" nu mai există! Mădălina Ghenea a dezvăluit toate motivele despărțirii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

Citeşte şi

A plecat pe ușa din spate din România, iar acum e dorit de revelația sezonului în Europa!

Adio, Barcelona!? Cine e jucătorul pe care Xavi "nu îl mai bagă deloc în seamă"

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”