Ce i-a transmis Sergio Ramos lui Florentino Perez

Ramos face legea la Real! Ce i-a cerut lui Perez, înainte de numirea noului antrenor

29.10.2018, 21:35
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Julen Lopetegui are orele numărate la Real Madrid, iar Florentino Perez caută un înlocuitor sub comanda căruia ”galacticii” să joace din nou la nivelul arătat pe vremea lui Zinedine Zidane. Totuși, se pare că Sergio Ramos are un cuvânt important de spus, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Antonio Conte nu va ajunge pe ”Santiago Bernabeu”.

El Chiringuito susține că fundașul madrilenilor își dorește un antrenor care să nu îi deranjeze prea mult pe jucători, ceea ce nu se poate spune despre Conte, cunoscut ca un tehnician conflictual. Mesajul lui a ajuns și la Perez.

Căpitanul lui Real Madrid a făcut o declarație neașteptată la adresa lui Conte, imediat după dezastrul de pe Camp Nou, 1-5 cu Barcelona.

”În cazul lui Conte, respectul se câștigă, nu se impune. Gestionarea vestiarului e mai importantă decât cunoștințele tactice ale unui antrenor. Întotdeauna am avut relații bune cu antrenorii și cred că în acest moment trebuie să privesc de pe margine ce se întâmplă”, spunea internaționalul iberic, citat de Marca.

În acest moment, cum negocierile cu Antonio Conte s-au sistat, e foarte posibil ca Santiago Solari să ajungă pe banca grupării blanco. Tehnicianul de la echipa secundă pare că e pe placul jucătorilor, același lucru fiind valabil și pentru selecționerul Belgiei, Roberto Martinez.

De ce a refuzat Conte Realul

Fostul antrenor al lui Chelsea, liber de contract, părea varianta ideală. Doar că vestiarul - în frunte cu Benzema şi Courtois - nu au agreat deloc ideea. Deşi Perez a fost decis să meargă pe mâna lui, italianul a spus "pas", conştient că nu va putea să redreseze echipa atâta vreme cât mai mulţi jucători privesc cu scepticism numirea lui.

Sport Mediaset, As şi Marca susţin toate că negocierile între părţi sunt în acest moment sistate.

"Motivele pentru care negocierile dintre Conte şi Real Madrid au căzut nu sunt de ordin economic. Conte a înţeles că nu toate lucrurile la club sunt în favoarea sa şi a decis, după ce s-a gândit foarte serios, să refuze oferta", notează un jurnalist de la Sport Mediaset, citat de As.

Santiago Solari va asigura, probabil, interimatul după demiterea lui Lopetegui. Acesta ar putea primi chiar şansa să conducă Realul pe termen lung, Perez luând în calcul să îl ţină până la finalul sezonului.

Etichete: real madrid , antonio conte , florentino perez , sergio ramos , antrenor real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

A rupt tăcerea și a spus adevărul despre conacul de 6.000.000€ al familiei

Video Magie! Arda Guler a primit mingea și a arătat de ce e supranumit "Messi al Turciei"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale