Isco a revenit în lotul lui Real Madrid pentru derby-ul din campionat

Real Madrid - Barcelona, pe Digi 4K | Isco poate juca în El Clasico. Lotul "galacticilor" pentru derby

01.03.2019, 22:54
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Isco a revenit în lotul lui Real Madrid pentru al doilea El Clasico din această săptămână, contra Barcelonei, transmis în direct de Digi Sport 1 şi Digi 4K sâmbătă, de la ora 21:45.

Mijlocaşul spaniol a fost lăsat în afara lotului pentru "clasicul" de miercuri, din Cupa Spaniei, câştigat de catalani cu un categoric 3-0 pe Santiago Bernabeu, unde va avea loc şi meciul din campionat.

Lotul "galacticilor" pentru El Clasico este format din Keylor Navas, Courtois, Luca Zidane, Carvajal, Vallejo, Ramos, Varane, Marcelo, Reguilón, Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, Asensio, Isco, Ceballos, Mariano, Benzema, Bale, Lucas Vázquez şi Vinicius.

În afara accidentatului Marcos Llorente, în afara lotului au mai rămas Odriozola şi Brahim Diaz, ultimul cumpărat în această iarnă, de la Manchester City, pentru 15 milioane de euro.

Isco a căzut în dizgraţie la Real Madrid de la venirea lui Santiago Solari

Primul conflict mai serios între Isco și Solari a avut loc la meciul din 24 noiembrie, Eibar - Real Madrid 3-0, când Isco a intrat în minutul 63, în locul lui Modric. Apoi, s-a aflat că, la întoarcere, în autocar, jucătorul ar fi avut un gest nepotrivit la adresa antrenorului. Ca urmare, Isco n-a mai prins meciul care a urmat, cu AS Roma, în Liga Campionilor.

Din acel moment, relația dintre cei doi s-a răcit destul de tare, iar asta s-a văzut și pe 16 ianuarie, la meciul cu Leganes, din Cupa Spaniei, când antrenorul l-a înlocuit pe Isco în minutul 68, iar în momentul ieșirii de pe teren, mijlocașul nici măcar nu s-a uitat la Solari.

De atunci, Isco a prins doar 37 de minute. În total, de când a fost numit Solari la Real (12 noiembrie 2018), Isco a fost folosit ca titular în doar 3 meciuri (returul din Cupă, cu Melilla, cu CSKA Moscova în UCL și în meciul din Cupă, cu Leganes).

Ultimul meci jucat de mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a fost Real - Alaves 3-0, pe 3 februarie, meci în care a fost introdus abia în minutul 87.

Mijlocaşul spaniol a şi răbufnit la adresa lui Solari la începutul lunii, pe twitter. "Când nu primești aceleași șanse ca și colegii, lucrurile se schimbă. Totuși, continuu să muncesc și să trag din greu în așteptarea lor. Hai, Real!", a fost postarea lui Isco, cu trimitere directă către antrenorul lui Real Madrid.

Real Madrid - FC Barcelona, programat sâmbătă, în etapa a 26-a din La Liga, de la ora 21:45, va fi transmis în PREMIERĂ pentru România la calitate ULTRA HD, la Digi4K.

Meciul va putea fi urmărit și pe Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

De asemenea, cel mai important derby din lume, va putea fi urmărit și în aplicația LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Etichete: isco , real madrid barcelona , real madrid barcelona live video , real madrid barcelona live text


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Președintele La Liga a rupt tăcerea, după scandalul de proporții din Real Madrid - Barcelona 3-2

Un jucător al Barcelonei nu s-a mai abținut, după o nouă înfrângere cu Real Madrid: ”O rușine pentru fotbal!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”