Rodrygo, noul fotbalist al Realului, s-a întâlnit cu Pele și a obținut binecuvântarea triplului campion mondial

Real Madrid va prezenta oficial al treilea jucător. A primit "binecuvântarea" lui Pele înainte să semneze

17.06.2019, 14:47
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Rodrygo (18 ani), fostul fotbalist al lui Santos, va fi prezentat oficial marți de Real Madrid. Brazilianul este cel de-al treilea fotbalist care va veni în fața fanilor, după Luka Jovic (21 de ani) și Eden Hazard (28 de ani). Înainte de plecarea spre Madrid, Rodrygo s-a Întâlnit cu legendarul Pele. 

Rodrygo merge pe Santiago Bernabeu ca o nouă tânără speranță, așa cum a fost și cazul lui Vinicius Jr, care a ajuns la Real Madrid vara trecută. 

Rodrygo s-a întâlnit cu Pele: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a împlinit acest vis

Pele este idolul lui Rodrygo, iar cel mai mare fotbalist brazilian din istorie a fost de acord dă îl întâlnească pe tânărul jucător: ”Astăzi a fost o zi incredibil de specială. Am primit binecuvântarea Regelui Pele și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a îndeplinit acest vis. Această zi îmi va rămâne în memorie pentru totdeauna”, a spus noul jucător al galacticilor, pentru care oficialii lui Real au plătit 45 de milioane de euro.

Chiar dacă va fi o concurență acerbă pentru postul de atacant, iar Rodrygo este foarte tânăr, oficialii lui Real sunt convinși că au achiziționat un fotbalist de mare viitor, Brazilianul va fi prezentat marți, în timp ce Ferland Mendy (24 de ani) va avea prezentarea miercuri. 

Rodrygo, Militao și Mendy, primele transferuri pentru Real Madrid

Eder Militao (21 de ani) a fost primul transfer făcut de Real Madrid de la revenirea lui Zinedine Zidane. Jucătorul brazilian a ajuns la Real Madrid pentru 50 de milioane de euro de la Porto.

Ferland Mendy este fundaș stânga și a ajuns la Real Madrid tot pentru 50 de milioane de euro, de la Olympique Lyon. Internaționalul francez a fost una dintre revelațiile din Ligue 1 în sezonul recent încheiat, în care a bifat 44 de meciuri oficiale (39 ca titular) și 3 goluri. În ultimul timp, mai multe echipe s-au interesat de Mendy, însă în cele din urmă, acesta a ales Real.

Luka Jovic și Eden Hazard, marile transferuri ale lui Real Madrid din această vară

Luka Jovic va purta tricoul galacticilor timp de șase sezoane și este primul mare transfer al verii, după ce clubul a ajuns la o înțelegere cu Eintrach Frankfurt pentru suma aproximativă de 60 de milioane de euro.

Cu jumătate dintre echipele mari din Europa interesate de Jovic, Real Madrid a avut întotdeauna prima șansă pentru obținerea semnăturii sârbului, ținând cont de dorința atacantului. Și rivalii madrilenilor, cei de la Barcelona l-au dorit pe Jovic, dar nu au fost dispuși să plătească suma de transfer cerută de nemți.

Eden Hazard a ajuns pe Santiago Bernabeu în schimbul sumei de 100 de milioane de euro și a fost prezentat pe 13 iunie. Fostul jucător al lui Chelsea va câștiga un salariu absolut galactic la Real, 23,5 milioane de euro pe an. Prezentarea lui Hazard a strâns la stadion 50.000 de suporteri.

În total, Florentino Perez a cheltuit 305 milioane de euro până acum și a bătut recordul pe care l-a stabilit în vara lui 2009, atunci când cheltuia 254 de milioane de euro pe Cristiano Ronaldo (96), Kaka (65), Benzema (35), Xabi Alonso (30), Albiol (15), Negredo (5), Arbeloa (4) și Granero (4).

Etichete: real madrid , eden hazard , zinedine zidane , florentino perez , militao , rodrygo , ferland mendy , luka jovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Singurele două echipe din La Liga care nu au felicitat-o pe Real Madrid pentru câștigarea titlului

Ce a spus Zinedine Zidane, înainte de Real Madrid - Bayern Munchen

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”